Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שבת, 1 בדצמבר 2012

לוקמאס סופגניות טורקיות









לוקמאס סופגניות טורקיות קטנות וטעימות טבולות בסירופ סוכר ממכרות


חומרים להמון סופגניות קטנטנות כ-70 יחידות

1 ק"ג קמח רגיל

25 גרם שמרית (חצי שקית )

1 כף מלח (שטוחה)

1 ביצה

2 שקיות סוכר וניל

3 כפות סוכר

4-5 כוסות מים חמימים(כוס חד פעמית שתייה קרה )

שמן לטיגון עמוק
שקית זילוף חד פעמית (חובה)

סירופ סוכר:

1/2 ק"ג סוכר
1 כוס מים
1 כף מיץ לימון
אופן הכנה:

לשים בסיר קטן סוכר ומים להביא לרתיחה, מרגע שרתח להנמיך ולבשל על אש נמוכה 20 דקות , לאחר מכן להוסיף לימון לבשל עוד 5 דקות לכבות ולקרר בטמפרטורת החדר

אופן הכנה

בקערה גדולה שמים את הקמח מוסיפים כף מלח ומערבבים קלות, יוצרים גומה במרכז הקערה, מוסיפים סוכר, ביצה מערבבים מעט בעזרת כף מוסיפים שמרים ו-3 כוסות מים מערבבים בעזרת הכף את הקמח עם כל הנוזלים ממשיכים לערבב היטב ומוסיפים בהדרגה את כוס המים הרביעית (ומערבבים עדיין עם הכף ) עד שמקבלים בצק אחיד ודביק מאוד , מרטיבים את יד אחת ולשים בצורה מעגלית עד שהבצק הדביק משנה את צבעו ללבן יותר , ללוש בערך כ-7 דקות, לאחר מכן מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעל מגבת לחה מניחים במקום סגור (כמו תנור ) להתפחה כ-1 שעה או עד להכפלת הנפח , לאחר שהבצק תפח , מרטיבים מעט את היד במים ולשים בצורה מעגלית כ-1 דקה (הבצק נוחת לגמרי זה בסדר ).

מכניסים את הבצק לתוך שקית זילוף (לא את כל הבצק, כמה שנכנס )


מחממים שמן בסיר/ מחבת רחבים לטיגון עמוק , כשהשמן חם , גוזרים את הפיה של שקית הזילוף (ליצור קוטר של עיגול 2 ס"מ) , ומזלפים לתוך השמן החם עיגולים קטנים של בצק (לחתוך את הבצק מכדור לכדור עם האצבעות) מטגנים עד להזהבה/ השחמה בצד אחד והופכים לצד השני , מוצאים לנייר סופג, ומעבירים לסירופ הקר מגלגלים מעט ומגישים .














Lokmas Turkish donuts dipped in delicious little sugar syrup mines


ingredients lots of tiny donuts 70 units

1 kg flour

 25  grams yeast  (half a bag)

1 tablespoon salt (flat)

1 egg

2 tablespoon vanilla sugar

3 tablespoons sugar

4-5 cups warm water (small cup of cold drinks)

Oil for deep frying
Disposable pastry bag (optional)

Sugar syrup:

1/2 kg of sugar
1 cup water
1 tablespoon lemon juice
preparation method:

Put in a small saucepan bring sugar and water Lhtihh, from seething in lower and cook over low heat for 20 minutes, then add lemon to cook for another 5 minutes to extinguish and cool at room temperature

direction:

In a large bowl place the flour, add a tablespoon of salt and stir lightly, create a well in the center of the bowl, add sugar, egg mix slightly with a spoon add the yeast and 3 cups of water mixed with a spoon the flour with the liquids continue to mix well and gradually add the water glass IV (stir Still spoon) until you get dough is very sticky, wet the one hand and put in a circle until the dough is sticky changes from white to more, knead for about 7 minutes, then cover the bowl with plastic wrap and over a damp towel place indoors (like an oven ) to rise about 1 hour or until doubled the volume after the dough has risen, moisten with a little water and put a hand in a circle about 1 minute (dough it lands perfectly fine).

Put the dough into a pastry bag (not all the dough, some coming)


Heat oil in a pot / pan wide deep frying when the oil is hot, cut the nozzle of a pastry bag (make the diameter of a circle 2 inches), and drip into the hot oil in small circles of dough (cutting the dough from the ball with your fingers) Fry until golden / browning on one side and turn to the other side, find blotting paper, and transfer the syrup to cool slightly and serve roll.
,






תגובה 1:

אשמח לתגובות :)