Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום חמישי, 20 בדצמבר 2012

פחזניות בציפוי ריבת חלב

 
פחזניות שמנמנות ממולאות בקרם שמנת עשיר אפשר לפזר ריבת חלב, שוקולד מומס, או אבקת סוכר שילוב מנצח מאוד קל להכנה, זהירות מתחסל בשניות!!!


חומרים לכ- 30 יחידות
4 ביצים
125 גרם חמאה
1.1/4 כוס קמח
1.1/4 כוס מים
1 כף סוכר
קורט מלח


לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 איסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב

ציפוי: מה שאוהבים
ריבת חלב או אבקת סוכר או שוקולד מריר מומס או שוקולד לבן מומס.

אופן הכנה :

בסיר שמים חמאה ומים  מחממים על הגז, על להבה בינונית עד להמסת החמאה ורתיחה קלה , ברגע שרתח להוציא מהאש ולהוסיף 1.1/4 כוסות קמח בבת אחת ולערבב במרץ עם כף עד לקבלת מרקם של פירה אחיד,  להוסיף סוכר וקורט מלח ולערבב מעט להניח בצד ל- 10 דקות , לאחר ההמתנה להוסיף את הביצים אחת בכל פעם ולערבב במרץ בין ביצה לביצה עד לקבלת בלילה חלקה (במרקם של פירה רך) , להכניס את הבצק לשקית זילוף , (אם אין שקית זילוף יש ליצור עיגולים בעזרת כפית ) ,
לחמם תנור לחום 180 מעלות , לרפד 2 תבניות אפיה בנייר אפיה לזלף עיגולים בקוטר 4 ס"מ (לא לשטח אותם ) להשאיר מרווחים של 3 ס"מ מפחזניה לפחזניה לאפות כ-20 דקות ,עד להשחמה/הזהבה של הפחזניות , להוציא ולקרר כ-5 דקות , לאחר מכן להוציא את הפחזניות מתבנית התנור ולהניח אותם על רשת התנור לקרור מוחלט, (לא לדאוג גם אם הפחזניות נחתו קצת לא ירגישו את זה עם המילוי).

הכנת הקרם:
להקציף במיקסר שמנת מתוקה , חלב ואיסטנט פודינג  לקצפת יציבה , להכניס לשקית זילוף עם צנטר/פיה בצורת כוכב/ פרח ,

לחתוך בסכין את החלק העליון של הפחזניה לא עד הסוף (כמו סנדוויץ')  למלא את הפחזנית בנדיבות בקרם השמנת ולסדר על צלחת הגשה (או תבנית )  לזלף על הפחזנית מעט ריבת חלב או שוקולד מומס או קצת אבקת סוכר ולהגיש,  זהירות זה מתחסל בשניות!!!!

לפני הוספת הביצים

לאחר הוספת הביצים









 

 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)