Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שבת, 13 ביולי 2013

צי'לי קון קרנה


 

צי'לי קון קרנה פיקנטי טעים וקל להכנה לאכול עם אורז לבן או בתוך טורטיה מומלץ ביותר.


חומרים:
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום חריף
1/2 כוס תירס מוכן
2 כפות רסק
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 קופסה שעועית שחורה (בנוסח ברזיל של יכין ללא חומר משמר)

אופן הכנה:

בסיר מטגנים עם 2 כפות שמן בצל עד להזהבה מוסיפים שיני שום קצוצות, בשר טחון ומטגנים כ-5 דקות עד שהבשר משנה את צבעו לחום מוסיפים תבלינים: קינמון, פלפל שחור, פפריקה, כמון ומלח מערבבים מוסיפים רקס עגבניות, 1 כוס מים 1/2 כוס תירס ופלפל אדום חריף חתוך לפרוסות דקות עם הגרעינים (במידה ורוצים תבשיל פחות חריף יש להסיר את הגרעינים מהפלפל החריף ולהוסיף) להוסיף את השעועית (לאחר סינון ללא המים  )מבשלים כ-20 דקות עד שהתבשיל מסמיך מגישים חם עם אורז לבן



 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)