Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שישי, 23 במאי 2014

אסם משיקה מוצרים חדשים לחג השבועות ויש מתכונים



אסם משיקה מוצרים חדשים לחג הביכורים
 במיוחד לשבועות אסם מרעננת את החג ומשיקה מגוון מוצרים חדשים וחגיגיים לחג, שיעשירו ויפארו כל שולחן:



פודינג בטעם שוקולד לבן! רעיון גאוני!! זוהי בשורה אמיתית לאנשים שאוהבים שוקולד לבן (כמוני) , דרך מצוינת  לשדרג את עוגות הגבינה, את הפודינג בטעם שוקולד לבן, אפשר לשלב גם בציפוי וגם בתוך מלית הגבינה עצמה, אני הכנתי עוגת גבינה ודובדבנים עם שוקולד לבן והשתמשתי בפודינג בתוך מוס הגבינה המתכון

עוגת מוס גבינה ודובדבנים עם שוקולד לבן עוגה חגיגית, טעימה וקלה להכנה .
תבנית 24 קפיצית
חומרים לבסיס
2 ביצים
1/2 כוס קמח תופח
1/2 כוס סוכר
3 כפיות שמן
חומרים למוס:
2 מכלים שמנת מתוקה 38% 
1 גבינת נפוליאון 16% 
250 גרם גבינה לבנה 5% 
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל 
1 אינסטנט פודינג שוקולד לבן של אוסם
לרוטב :
1/2 חבילה דובדבנים קפואים 
1/4 כוס מים 
1 כפית שטוחה קורנפלור
2 כפות מיץ לימון טרי
2 כפות סוכר
קישוט :
100 גרם שוקולד לבן מגורד 

אופן הכנה בסיס :
להקציף את הביצים שלמות  כ-5 דקות עד לקבלת קצף בהיר, להוסיף בהדרגה 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף אחיד (התערובת קצת דלילה זה בסדר ).
להוסיף ידנית, קמח תופח ו3 כפיות שמן, לערבב עם מרית/לקקן בתנועות קיפול עדינות עד לקבלת תערובת אחידה .
לשמן היטב רק את התחתית (זה חשוב למניעת הדבקות העוגה לתבנית) תבנית קפיצית קוטר 24 , לשפוך את התערובת על פני התבנית בצורה אחידה לאפות בחום 180 מעלות כ-15 דקות עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ יוצא נקי. מקררים את העוגה .

אופן הכנת רוטב דובדבנים:
בסיר קטן נשים מיץ לימון , חצי חבילת דובדבנים קפואים, 2  כפות סוכר ו 1/4 כוס מים להביא לרתיחה,
לערבב 1 כפית קורנפלור עם 2 כפיות מים לנוזל חלק להוסיף לרוטב לבשל כ-1 דקה עד לרתיחה ולהסיר מהאש להניח לקירור הרוטב צריך להיות סמיך .
קרם גבינה :
בקערה לשים גבינה לבנה 5%, גבינת נפוליאון 16%,  2 שקיות סוכר וניל ו- 3/4 כוס סוכר , לערבב עם כף כ-1 דקה .
קצפת: להקציף 2 מכלי שמנת מתוקה 38% עם 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד לבן לקצף יציב , להוסיף את קרם הגבינות ולהקציף עד לקבלת תערובת אחידה (לא יותר) . להוסיף ידנית את תערובת הדובדבנים, לערבב עד לקבלת צבע אחיד 
הרכבת העוגה: ניישר ידנית את בסיס העוגה ונרטיב עם-1/2 כוס מים קרים ו-2 כפיות סוכר (לערבב היטב).
לשפוך את מוס הגבינה והדובדבנים על בסיס העוגה ולהכניס למקפיא לשעתיים, מוצאים את העוגה מהמקפיא ומפזרים שוקולד לבן מגורד  על גבי כל העוגה .
אני הכנתי תלתלי שוקולד : 100 גרם שוקולד לבן ו- 6 מטבעות של חמאת קקאו, המסתי במיקרוגל בשלבים של 1 דקה בכל פעם , כשהשוקולד נמס מרחתי על תבנית נירוסטה מלבנית , הכנסתי למקפיא ל- 3 דקות הוצאתי כשהשוקולד התקשה , לקחתי שפכטל נירוסטה וגירדתי את השוקולד במהירות וכך נוצרו לי התלתלים הלבנים .

בתחום הסלטים אסם משיקה שלושה רטבי סלט חדשים בטעמים ייחודיים- רוטב ויניגרט הדרים, רוטב 
ויניגרט צ'ילי ורוטב אלף האיים צ'ילי

על גבי אריזות שלושת הרטבים רשומים מתכונים נפלאים מיוחדים לחג שאפשר להכין באמצעות הרטבים אני 
הכנתי סלט חסה ואגזים ברוטב ויניגרט הדרים וגבינה כחולה שיצא מעולה המתכון לסלט
סלט מפנק של גבינת רוקפור, חסה משי, אגסים, אגוזי מלך ברוטב ויניגרט הדרים קל וטעים :)

חומרים:
2 ראשים של חסה משי
1 אגס גדול
1/2 כוס אגוזי מלך
100 גרם גבינת רוקפור תנובה
1/2 כוס רוטב וינגרט הדרים של אוסם
אופן הכנה:
לחתוך גס את החסה משי לשים בקערה לסלט, להוסיף אגס מקולף וחתוך לפרוסות, אגוזי מלך רוטב ויניגרט הדרים , לערבב לסדר קוביות של גבינת רוקפור מעל הסלט ולהגיש
 


 






פסטה בצורת שיבולים ופסטה בצורת גלים.
 

מארז זוגות לזניה של פרפקטו. מארז הלזניה כולל 2 יחידות לזניה פרפקטו של אסם מחיטת דורום מובחרת.

אפשר להכין לזניה מעולה עם הדפים או אפילו לאכול אותם כפסטה 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)