Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 18 במאי 2014

השקת סדרת תבניות אפייה ומתכון לעוגת שמרים של דודו אוטמזגין





הוזמנתי להשקה של חברת FOOD APPEAL עם הקונדיטור הידוע דודו אוטמזגין אשר משיקים לראשונה
ברשת "לגעת באוכל"  סדרת תבניות אפייה חדשות שלא משאירות מקום לפשרות.
אני מאוד אוהבת לאפות וחוץ מאפייה אני מאוד אוהבת כלי אפייה ואת כל האביזרים והגדג'טים שקשורים לאפייה, ומי כמוני יודעת שתבניות אפייה איכותיות עוזרות לנו להצלחת העוגה או המאפה ,לא פעם יצא לי להכין עוגה, להשקיע בחומרים בעבודה ובזמן האפייה התבנית נזלה והעוגה לא נאפתה כמו שצריך, לא פעם קניתי תבניות אפייה שעם הזמן הסוגרים נחלשו וסגירת התבנית התקלקלה או שהתבנית פשוט החלידה , הסדרה החדשה של תבניות האפייה פותרות לנו את הבעיות הנ"ל  לפני כשנה החלה חברת  FOOD APPEA בחיפוש אחר מפעל  שמייצר תבניות איכותיות (לא הייצור ההמוני במפעלים בסין שבהם הכמות באה על חשבון האיכות ) ומצאה את המפעל האיטלקי, שמייצר בכמויות של ייצור בוטיק, בהשקעה גדולה ובשימת לב מירבית על איכות כל תבנית.   
לפרוייקט נבחר דודו אוטמזגין, שף קונדיטור וותיק, בעל מוניטין מכובד בענף האפייה, שלעולם לא מתפשר על חומרי הגלם שהוא משתמש, דודו כיבד אותנו במקרונים טעימים עוגת מוס עם פירות יער, 




כמו כן קיבלנו עוגת שמרים מדהימה וטעימה מצרפת מתכון לעונג הזה 



מתכון שמרים ג'פונז באדיבות הקונדיטור דודו אוטמזגין

חומרים:
תבנית אינגלישקייק 35 ס"מ
החומרים לבצק:
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
100 גרם ביצים (2 ביצים)
100 גרם מים
5 גרם מלח
500 גרם קמח
40 גרם שמרים טריים
לקרם שקדים:
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר
50 גרם ביצים( 1ביצה) 
10 גרם קמח
50 גרם אבקת שקדים
10 גרם רום בהיר
למרנג
תרסיס שמן פאם
140 גרם חלבון
200 גרם סוכר
110 גרם אבקת סוכר
110 גרם אגוזים
1 ביצה למריחה
אופן ההכנה:
הכנת הבצק - במיקסר עם וו לישה מעבדים את החמאה, הסוכר, הביצים, המים והמלח.
מוסיפים את הקמח והשמרים ולשים כ- 10 דקות במהירות איטית עד לקבלת בצק חלק ואחיד
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים להתפחה בטמפרטורת החדר עד שיפיל את נפחו. מעבירים למקרר למשך יממה (רצוי קרם השקדים)
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר במהירות איטית
מוסיפים בהדרגה את הביצים (במידת הצורך יש לעצור את פעולת המיקסר ולנקות את דפנות הקערה), מוסיפים את הקמח והאבקת שקדים ומערבבים עד להטמעתם במסה. מוסיפים את הרום. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים.
המרנג- במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמתקבל צף יציב
מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים.
מורחים את המרנג על גבי תבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 110 מעלות במשך שעה. מצננים בטמפרטורת החדר
הג'פונז-  מרדדים את הבצק על גבי משטח מקומח לעלה בגודל 40*30 בעובי 3 מ"מ.
מורחים את קרם השקדים, מפזרים את המרנג האפוי, מגלגלים לרולדה וחותכים באמצע. קולעים לקרנץ'
מניחים את העוגה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה
מתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר
אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 40 דקות. מצננים




רשת 'לגעת באוכל' ששמה לעצמה מטרה להוביל את תרבות הקולינריה בישראל ולספק את חומרי הגלם וכלי המטבח הטובים והאיכותיים ביותר, התחברה באופן טבעי למותג היוקרתי.
 תכונות הסדרה החדשה:

  • התבניות חזקות ואיכותיות עשויות מפלדה, מגיעות בצבע שחור מט בחוץ וכסוף בפנים.
  •  בעלות ציפוי נון סטיק 3 שכבות עמידות במיוחד, באיכות הגבוהה ביותר, של חברת הענק הגרמנית 'גרבלון'. אודות לתהליך ההכנה לפני הציפוי, ציפוי הנון סטיק נעים מאוד למגע ואחיד על שטח הפנים של התבנית, מה שמאפשר נון סטיק מושלם בכל שטח התבנית.
  •  בעלות בסיס עם מגרעת חיצונית למניעת נזילות.
  • בעלות סוגר נירוסטה אל חלד חזק INOX.
  • ללא כימיקלים רעילים.
  • מתאימות לחום עד 250 מעלות.
  • שנתיים אחריות.
  • תוצרת איטליה.
הסדרה כוללת:

תבנית אפייה קפיצית 24.26.28

תבנית אפייה קפיצית 2 בסיסים /קוגלוף

תבנית פאי בסיס נשלף

תבנית מאנס

תבנית אנגליש קייק 25

תבנית אנגליש קייק 30


מחירי התבניות נעים בין 59-95 ₪.

ועכשיו מבצע השקה עד חג שבועות ברשת 'לגעת באוכל': 20 אחוז הנחה על כל התבניות.


את התבניות ניתן להשיג בסניפי 'לגעת באוכל':

גרנד קניון באר שבע (כשר) טל': 08-8226226

ראשון לציון (מתחם "חונים קונים") לישנסקי 9, טל': 03-9520390 שלוחה 5

הקניון הגדול, פ"ת (כשר) טל': 03-5030555

קניון רננים, רעננה (כשר) טל': 09-7404474

גרנד קניון חיפה (כשר) 04-6817770

חדש! קניון רחובות (כשר) ביל"ו 2, טל': 08-8653232

מוקד מידע: 1-700-70-1000



לפרטים נוספים: אמיר גלעד, גיל-עד תדמית, 054-5555083

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)