Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 2 בספטמבר 2014

מסעדת אנדיב באשדוד וספר הגריל החדש של גיא פרץ חוויה קולינרית




בשבוע שעבר התארחתי במסעדת אנדיב של השף גיא פרץ במלון ווסט מרשת טמרס אשדוד,
טעמתי מהתפריט החדש והמשובח של המסעדה, שעוברת ימים לא קלים עקב המצב הביטחוני ששרר בארצנו 
בתפריט החדש , שפע של מנות ים תיכוניות, בין המנות: בקלאווה כבד אווז מנה מדהימה ,
סלמון מקורמל, סיגר במילוי בשר לחי משובח וטעים, לחם הבית הטרי מלווה בממרחים מצוינים ועוד מנות נהדרות וטעימות, האווירה רומנטית המסעדה ממוקמת מול הים ,בשעת שקיעה הנוף מרהיב ויפהיפה,
את חגיגות יום הולדת ה-40 של בן זוגי חגגנו במלון ווסט באשדוד, את הארוחות אכלנו במסעדת אנדיב,
מאוד נהננו מהחוויה הקולינרית המדהימה שהעניקה לנו המסעדה ושמחנו לחזור שוב לתפריט החדש והאיכותי .

קבלו טעימה מהמנות החדשות  :

בקלאווה כבד אווז מנה מ ד ה י מ ה !! 



סיגר במילוי בשר לחי משובח וטעים




נתחי דג קוד מטוגנים בטמפורה על קרם דיז'ון ולימונים כבושים 



סלמון בנקוק פילה סלמון צרוב בקראסט תבלינים גרוסים מוגש על קרם שורשים ברוטב בנקוק



סטייק אנגוס עסיסי ומשובח






במסעדת אנדיב 80 מקומות ישיבה, אווירת נעימה ואקסקלוסיבית, מהמרפסת הרחבה ניתן ליהנות מנוף עוצר נשימה של הים התיכון ומבריזה מלטפת, למסעדה חדר VIP נפרד עד 14 סועדים .

אודות השף
השף גיא פרץ הוא נצר לשושלת שפים וקצבים מהעיר קזבלנקה שבמרוקו. פרץ הוא בוגר בתי ספר מובילים בעולם הקולינרי – תדמור בישראל, לה נוטרה בפריז, קאליבו בבלגיה, וקורדון בלו בלונדון. הוא עבר השתלמויות רבות אצל שפים מובילים בעולם, וזכה ב-13 מדליות זהב בינלאומיות, כקפטן נבחרת השפים הישראלית.

לאחרונה גיא השיק את ספרו החדש ספר הגריל המכיל מנות גריל משובחות וטעימות ,ממנות פתיחה, עיקריות, ואפילו קינוח והכל בגריל  התמונות מרהיבות והמתכונים מגרים את בלוטות הטעם,  גיא ישר כוח והמון הצלחה הספר נפלא :)







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)