Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום חמישי, 19 בפברואר 2015

סדנת גבינות חברת סיימן

ביום שלישי האחרון השתתפתי בסדנת המאסטר-קלאס עם השף הצרפתי קריסטוף מרגאן, השף הכין רביולי סלמון במילוי גבינות עשיר וטעים ברוטב גבינות ועשבי תיבול מתכון בהמשך, במהלך הסדנא טעמנו משלל גבינות צרפתיות איכותיות וטעימות, המיובאות על ידי חברת סיימן .

גבינות מסוג בורסאן, ברס בלו ופרימדונה, שנדמה כי היו נחלתם הבלעדית של טיולים רומנטיים בפריז, אבל בזכות חברת סיימן אפשר להנות מהן גם בארץ, הייתה אווירה טובה מזון משובח ויין איכותי וטעים,    











בשורות טובות ומשמחות לכל אוהבי קינוח קרם הברולה חברת סיימן החלה לייבא מצרפת לישראל את סדרתProfessional  החדשה של מותג הגורמה 'elle&vire' ,
אפשר יהיה להשיגו בעוד כחודש בחנויות עדן טבע מרקט, טיב טעם, 
הקונים שישתמשו במוצר יוכלו להכין את המנות באיכות הגבוהה תוך זמן קצר, בצורה פשוטה גם עבור מי שאינו בעל ניסיון בתחום הקונדיטוריה, בשלב זה הסדרה כוללת 3 קינוחים-- קרם ברולה "וניל בורבון", פנה קוטה וטירמיסו.

אנחנו טעמנו את קרם הברולה וזה טעים טעים והכי חשוב קל ומהיר להכנה.


קרם ברולה "וניל בורבון"
·         כל המאפיינים של קרם ברולה "בייתי"
·         וניל אמיתי בעל נראות במוצר
·         הכנה מהירה – אין צורך באפייה בתנור
·         מתאים גם כבסיס לטארטים ופטיפורים
·         קל מאוד ואחיד לשימוש ותפעול רמת המטבח
·         אין ספור אפשרויות גיוון וטעם על מנת לייצר מצור ייחודי

פנה קוטה
·         מוצר אותנטי שיוצר על בסיס המוצר האיטלקי המסורתי
·         מרקם עדין וקרמי
·         ניתן להוסיף פירות מבלי לפגוע במקרם
·         ניתן לשימוש כבסיס לקינוחי כוס רבים ע"י הוספת פרי, עוגיות, פירורים, פרחי מאכל ועוד
·         קל לשימוש ואין צורך בהוספת ג'לטין

טירמיסו
·         מתכון מסורתי המכיל 60% גבינת מסקרפונה
·         מרקם אוורירי וחלק
·         ניתן להוסיף אלכוהול וטעם מבלי ל"פרק" את המוס
·         בעל עמידות גבוהה לתוספות טעם וגיווני הגשה



המתכון לקרם ברולה מהיר :
אופן הכנה: חימום עד לסף רתיחה 1 ליטר קרם ברולה + 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% , מזיגה לכוסות , להכניס לקירור לשעתיים , להוציא מהמקרר, לפזר סוכר חום דמררה ולשרוף בעזרת ברנר ולהתענג


רביולי סלמון וגבינת ברס בלו
Bresse Bleu
בתחמיץ עשבים

מצרכים
 לרוטב
 200 ג' גבינה לבנה
50 גרם גבינת שמנת
5 בצלצלי שאלוט
2 שיני שום
פטרוזיליה ופטרוזיליה מסולסלת- עפי טעם
5 עלי בזיליקום טרי
1 כפית טרגון
1 כפית חומץ
1 כף שמן זית

לרביולי
 פילה סלמון חתוך
150 גרם גבינת ברס בלו
100 גרם שמנת מוקצפת
מלח, פלפל
עירית


הכנה
 לערבב את הגבינה הלבנה עם גבינת השמנת, שאלוט, שום כתוש, עשבים קצוצים, חומץ ושמן.
לתבל במלח ופלפל

הכנת הרביולי
לערבב את הברס בלו במיקסר, להוסיף את העירית והשמנת המוקצפת.
לשים בשקית זילוף.
  
לחתוך פרוסות פילה הסלמון.
להמליח ולפלפל.
לסמן ולחתוך עיגולים בקוטר 5 ס"מ
למקם את תערובת הגבינה במרכז העיגול ולכסות בעיגול סלמון של 7 ס"מ
לשים את הרוטב בצלחת קעורה ולהניח עליו את הרביולי

חברת יבוא מזון הגורמה 'סיימן' הוקמה לפני כ-30 שנה ע"י נני וארנסט סיימן אשר המהווים חלוצים בתחום קולינריית הגורמה בישראל. ברבות השנים סיימן הגשימו את אשר חלמו- להביא אל הציבור הישראלי את המוצרים ברמה הגבוהה ביותר, תוך הקפדה על בחירת המותגים המובילים בעולם אשר נרקחים במדינות המקור. בפורטפוליו של החברה עשרות מותגים ומאות מוצרים- החל מ דרך חרדל מאייל (MAILLE) מחבל דיז'ון, דרך סנט-דלפור ועד מוצרים חדשניים כמו פסטת פנזני (PANZANI) האיטלקית שבזכות הרכבה הייחודי סופגת את רטבי סאקלה(SACLA)  ואחרים באופן מושלם. על פועלה של נני סיימן בקידום תרבות גבינות הגורמה בארצנו הקטנטונת נבחרה לפני מספר חודשים להיות הישראלית הראשונה בתפקיד שגרירת איגוד הגבנים הבינלאומי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)