Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 26 במאי 2015

לזנייה חצילים וזיתים.


 לזניה חצילים זיתים וגבינות מעולה טעימה וקלה להכנה  .










חומרים:
1 חבילה דפי לזניה (לא נשתמש בהכל)
1 חציל גדול
חופן זיתי קלמטה (מגולענים וחתוכים גס)
2 כפות רוטב פסטו
1 צנצנת של רוטב לזנייה / פסטה(ברילה/אוסם)
100 גרם גבינה צהובה
250 גרם קוטג'
100 גרם פרמז'ן
250 מ"ל שמנת מתוקה 32%

אופן הכנה :
חציל: נרחץ היטב , נקלף חלק מהקליפה, נפרוס עיגולים עבים 1 ס"מ נמרח את החציל בשני הצדדים  בשמן זית/ חמניות,  כ-1/4 כוס על כל החציל, נפזר מלח בשני הצדדים ונכניס לתנור על נייר אפייה במצב  בגריל 200 מעלות בחלק העליון ל-15 דקות בערך, כשמשחים הופכים את החציל לצד השני עד להשחמה להניח לקירור.

בפיירקס שמים 1/4 מכמות רוטב העגבניות, מניחים דפי לזניה שיכבה אחת (ללא בישול ישר מהקופסה),
מעל מפזרים עוד 1/4 מכמות רוטב העגבניות ו-1 כף רוטב פסטו, מסדרים פרוסות חצילים ומחצית מכמות הזיתים, מעל שמים שוב 1/4 מכמות רוטב העגבניות, חצי קופסה קוטג', ומחצית מהגבינה הצהובה והפרמז'ן המגורדות , נפזר 1/2 מיכל שמנת מתוקה נניח עוד שיכבה של דפי לזניה את יתרת רוטב העגבניות, הזיתים, הגבינה הצהובה והפרמז'ן נפזר את יתרת השמנת מתוקה , נחמם תנור ל-180 מעלות כ-1/2 שעה או עד שמשחים.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)