Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 16 ביוני 2015

פסטה ברוטב בולונז וחצילים










פסטה ברוטב בולונז וחצילים קלויים טעימה ביותר, מנה נהדרת משביע וטעימה ארוחת צהריים מושלמת, אני אוהבת חצילים בכל צורה, חציל מטוגן, אפוי, צלוי תוסיפו לזה פסטה ורוטב בשרי מתקבלת מנה עשירה ונהדרת
חומרים לרוטב:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
3 שיני שום קצוצה
3 כפות גדושות רסק עגבניות טבעי
1 כפית מלח
3 כפות שמן
1/2 כוס מים
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 חציל בינוני
1 חבילה פסטה 500 (איזה שאוהבים)

אופן הכנה:
נחתוך את החציל לקוביות (לרחוץ אין צורך לקלף)  נפזר 1 כפית מלח ו-2 כפות שמן נשים בתבנית התנור מרופדת בנייר אפייה ונאפה כ-1/2 שעה בחום 200 מעלות או עד שהחצילים מקבלים צבע שחום.

בסיר מטגנים 1 בצל גדול קצוץ דק וכף שמן עד להזהבה, נוסיף שום קצוץ, בשר טחון נערבב ונטגן על אש גבוה עד שהבשר משנה את צבעו לחום, נוסיף תבלינים : 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית אגוז מוסקט , 1 כף גדושה פפריקה מתוקה, נערבב מעט, נוסיף 3 כפות גדושות רסק עגבניות טבעי, ו- 3/4 כוס מים נבשל את הרוטב כ-15 דקות עם מכסה על אש בינונית.

נבשל את הפסטה במים רותחים וכף מלח למידת העשייה שאתם אוהבים, נסנן את המים ונוסיף לרוטב החם נערבב מעט , נוסיף את החצילים הקלויים , ערבוב קטן ונגיש לשולחן חם וטעים .





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)