Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 17 ביוני 2015

פרלין ממרח לוטוס קראנץ' ושוקולד לבן



זה לא סוד שאני מכורה לממרח הלוטוס וגם לעוגיות הלוטוס הפריכות ובכלל לטעם הקרמל המושלם שמאפיין אותם, לכן שמחתי לגלות את הממרח החדש, שילוב של שניהם, התקבל ממרח קראנצ'י עם חתיכות של עוגיות קרמל בעל מרקם פריך ונעים בפה .
לא התאפקתי והכנתי פרלין לוטוס קראנץ' בציפוי שוקולד לבן ושברי עוגיית לוטוס קל מהיר וטעים
חומרים :
3/4 צנצנת ממרח שברי לוטוס
100 גרם שוקולד לבן
2 כפיות שמן
3 עוגיות לוטוס
שקית זילוף קטנה
אופן הכנה:
על נייר אפייה מניחים כפית (לא גדושה) של ממרח לוטוס קראנץ' בצורת חצי עיגול (לא חייב להיות סימטרי) במרווחים של 3 ס"מ מקפאים ל-1/2 שעה במקפיא, לאחר שהתלוליות קפאו, מכינים את ציפוי השוקולד הלבן בקערית למיקרוגל שמים 100 גרם שוקולד לבן וממסים בפולסים (כל פעם דקה) מוסיפים את השמן ומערבבים לקבלת רוטב חלק, לקרר כ-5 דקות, מכניסים את רוטב השוקולד לשקית זילוף,
לפורר את עוגיות הלוטוס לשברים קטנים ולהניח בקערית,
מוצאים את תלוליות הלוטוס  ומזלפים על התלוליות את השוקולד הלבן, מעל בוזקים מעט עוגיות לוטוס מפוררות (חשוב לעשות זאת מיד על מנת שציפוי השוקולד לא יתקשה ואז העוגיות לא יידבקו לציפוי ) להכניס למקפיא ל-5 דקות ולהתענג (שומרים במקפיא בתוך קופסה אטומה ).








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)