Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 16 ביוני 2015

שוקולד קראנץ'









ממתק שוקולד קראנץ' מטריף וטעים מזכיר ממתק טעמי, פשוט להכנה קריספי  וקראנצ'י בזכות שבבי הפייטה פייטן (שבבי וופל מקורמלים ) (אפשר לקנות בחנויות מתמחות)  10 דקות הכנה ועוד 30 דקות מקפיא ויש לכם ממתק קראנץי מתוק וממכר !!


חומרים: תבנית מלבנית חד פעמית או תבניות סיליקון קטנות  
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
1  כף גדושה אבקת נוגט 
100 גרם שבבי פייטה פייטן

אופן הכנה :
ממיסים בקערה במיקרוגל את כל השוקולדים, בפולסים כל פעם דקה (לערבב עם כף נקייה ) עד שהשוקולדים נמסים למסה אחידה, מוסיפים אבקת נוגט, מערבבים היטב ומוסיפים את שבבי הפייטה מערבבים עד שכל השבבים מצופים שוקולד, אני הכנתי בתבניות סיליקון בצורת עלה קטנות (אפשר כל צורה אחרת ) יוצאים בערך כ- 40 יחידות אני מניחה כפית מתערובת השוקולד בתבניות האישיות,
"דופקים" את התבנית על המשטח העבודה על מנת שלא יהיו בועות ומכניסים למקפיא ל-30 דקות מחלצים מהתבנית ומגישים.
  
אם מכינים בתבנית אחת : מעבירים לתבנית שטוחה חד פעמית בגודל 20/30 עם נייר אפייה משטחים את התערובת ומכניסים למקפיא ל- 30 דקות חותכים לאצבעות בסכין גדולה ומגישים .

מאחסנים במקרר בכלי סגור  





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)