Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 16 ביוני 2015

פאדג' שוקולד לבן ופיסטוקים




פאדג' שוקולד לבן ופיסטוקים  מעדן ב-10 דקות עבודה בלי מיקסר וללא אפייה אפשר להכין אישי בתוך תבניות סיליקון או בתבנית אחת ולחתוך לקוביות יפהיפה להגשה קל להכנה ומאודדד טעים


חומרים: תבנית מלבנית חד פעמית  או תבניות סיליקון קטנות אשיות 
400 גרם שוקולד לבן
1 פחית חלב מרוכז (קניתי ללא חומר משמר טעים ביותר)
150 גרם פיסטוק מקולף וקלוי 
50 גרם אגוזי לוז קלויים (ללא קליפה ) שבורים גס
2 כפיות אבקת נוגט 

אופן הכנה לתבנית אחת : 
בקערית למיקרוגל שמים שוקולד לבן שבור לקוביות ופחית חלב מרוכז , מכניסים לדקה וחצי מוצאים ומערבבים עד שהשוקולד הלבן נמס (במידה וצריך מחממים שוב ) מוסיפים את אבקת הנוגט ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה מניחים נייר אפייה על גבי התבנית שופכים את השוקולד הלבן מפזרים את הפיסטוקים הקלויים (משאירים קצת לקישוט למעלה ) ו"דוחפים" אותם פנימה לתוך השוקולד הלבן,
שוברים מעט את הפיסטוקים שהשארנו ומפזרים מלמעלה יחד עם אגוזי הלוז ומהדקים לתוך השוקולד, מכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות, חותכים לקוביות(עם סכין גדולה ) ושומרים במקפיא עם נייר האפייה בקופסה סגורה.

תבניות אישיות : לפני הכנת השוקולד מפזרים פיסטוקים קצוצים ואגוזי לוז על התבניות בצורה אחידה ואז מכינים את תערובת השוקולד לפי ההוראות הנ"ל לוקחים כפית מהתערובת המוכנה וממלאים את התבניות האישיות "דופקים" את התבנית על המשטח על מנת שלא יהיו בועות ומכניסים למקפיא ל-3 שעות מחלצים מהתבניות ומגישים . 

**אפשר להכין גם עם שוקולד חלב במקום הלבן **



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)