Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 28 ביוני 2015

ארטישוק חם



הקיץ כבר כאן וצריך לחשוב על הגיזרה ..... אז הכנתי תחתיות ארטישוק מוקפצות בשמן זית ,לימון ,פלפל גרוס , ומלח גס קל טעים ולא משמין אפשר לאכול חם או קר.

חומרים:
2 קופסאות תחתיות ארטישוק או טרי נקי מעלים
2 כפיות שמן זית
1/2 כפית פלפל גרוס,
1 כףמיץ לימון טרי
1/4 כפית מלח גס
מעט פטרוזליה לקישוט

אופן הכנה :
שוטפים מעט את תחתיות הארטישוק, פורסים לפרוסות של חצי ס"מ,
מחממים היטב מחבת טפלון , שמים את שמן הזית ופרוסות תחתיות הארטישוק ,
צולים כ-1 דקה מכל צד (עד לקבלת צבע שחום),
מפזרים 1 כף מיץ , פלפל גרוס, מלח גס ,ממשיכים לצלות עוד דקה מפזרים פטרוזליה קצוצה ומגישים חם .


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)