Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 16 ביוני 2015

מוס לוטוס אישי








זה ידוע שאני וממרח הלוטוס חברים טובים אז קבלו את מוס הווניל ולוטוס שלי , בתוספת ברס (אגוזי לוז גרוסים ומסוכרים ) פינוק מושלם.

חומרים:6 יחידות תבנית שקעים מסיליקון.

חומרים:
1 שמנת מתוקה 38%
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1  קופסה ממרח לוטוס
9 יחידות בסקוויט לוטוס
3 כפות ברס או שקדים קלויים או אגוזים קצוצים


אופן הכנה:
שמים בקערת המיקסר :

1 שמנת מתוקה, כף אינסטנט פודינג וניל וכף ממרח לוטוס, מקציפים עד לקבלת קרם במרקם יוגורט סמיך.

מוזגים את הקרם ( בעזרת כף) לתבניות הסיליקון בצורה שווה, בכל תבנית שמים 2 עוגיות לוטוס, שישמשו לבסיס, ומכניסים למקפיא לשעתיים,

מוצאים מהמקפיא את המוס הקפוא ומחלצים מתבנית הסיליקון ,

מחממים 4 כפות ממרח לוטוס במיקרוגל לחצי דקה עד להמסה (זה קורה מאוד מהר),

מניחים צלחת עמוקה ומעל מניחים רשת (אפשר של התנור), שמים מוס קפוא על המגש ומעל לצלחת,
בעזרת מצקת שופכים על המוס את ממרח הלוטוס שהמסנו (כחצי מצקת קטנה, צריך לעבוד במהירות כי הציפוי מתקרר מאוד מהר) מקשטים בברס את הצדדים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ,
כך מצפים את כל המוסים, במידה וממרח הלוטוס מתקשה מחממים מעט במיקרוגל ,
שומרים במקרר עד להגשה :)










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)