Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שישי, 12 ביוני 2015

פאי בוטנים ושוקולד






פאי בוטנים הבסיס עשוי מעוגיות בוטנים קנויות של פסח , בוטנים ושוקולד ללא אפיה קל וטעים להכנה

חומרים תבנית קוטר 20 :
4-5 עוגיות בוטנים של פסח
200 גרם בוטנים קלויים וקלופים
100 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס שמנת מתוקה או חלב או חלב קוקוס לפרווה

אופן הכנה :
בקערה למעוך היטב עם מזלג את עוגיות הבוטנים במידה והתערובת לא מספיק לחה להוסיף 1 כף חלב/מים
לשים על התבנית העגולה, נייר אפייה, להדק את תערובת העוגיות לתבנית בתחתית ובקצוות ,
לפזר את הבוטנים על גבי הפאי ,
לחמם במיקרוגל 100 גרם שוקולד מריר עם 1/4 כוס חלב( או שמנת מתוקה או חלב קוקוס ) לערבב לבלילה חלקה ומבריקה (במידה וחסר מעט חלב להוסיף) לשפוך על הבוטנים , להכניס למקרר ל-1/2 שעה , לפרוס ולהתענג

***אפשר להחליף את השוקולד מריר בשוקולד לבן, חלב, טופי מה שאוהבים
***אפשר להחליף את הבוטנים בכל אגוז אחר (אגוזי לוז קלויים, אגוזי מלך טבעים,וכו')
***אני קונה בוטנים מלוחים ומפרידה את הקליפה השילוב של השוקולד עם הבוטנים מדהים.








7 תגובות:

  1. נראה מעולה כשר לפסח ואפשר בקלות להמיר לפאי טבעוני (עם החלב קוקוס) תודה רבה :)

    השבמחק
  2. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

    השבמחק
  3. אחד הטעימים!! אצלי בראש כבר מסתובב לו פאי בהשראתך.

    השבמחק
  4. היי, יש לי תבנית פאי קוטר 24. זה בעייתי מבחינת הכמויות?

    השבמחק
    תשובות
    1. כן תוסיפי עוד עוגיות כ2 יחידות ועוד 30 גרם בוטנים אין צורך לשנות את כמות השוקולד בהצלחה 🌺💝🌺

      מחק
  5. חג שמח
    הכנתי את הפאי המשגע הזה
    קל מאוד וטעים בטרוף אי אפשר להפסיק לאכול ממנו! הכפלתי כמויות ועשיתי בתבנית 26
    תודה רבה על מתכון משגע!!

    השבמחק

אשמח לתגובות :)