Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 7 ביוני 2015

דג סלמון אפוי בעשבי תיבול






דג סלמון בתנור 




היי לכולם 
המתכון עבר לאתר החדש שלי מוזמנים להיכנס לקישור 

מחכה לכם שם עם המון מתכונים חדשים... 












38 תגובות:

  1. שלום תודה . מכוסה או לא?

    השבמחק
    תשובות
    1. היי לא מכוסה 20 דקות בלבד ולהוציא תודה

      מחק
    2. היי לא מכוסה 20 דקות בלבד ולהוציא תודה

      מחק
    3. היי סיגל.מכינה את הדג לערב שישי.תודה על מתכונים נהדרים.

      מחק
    4. איזה כיף תודה לך סופ"ש נפלא ושבת שלום :)

      מחק
    5. איזה סוג של דג סלמון?

      מחק
    6. עם אין חרדל מה אפשר במקום

      מחק
    7. רצוי לשים חרדל זה מוסיף המון אבל אם אין אפשר להוסיף 1 כפית מיונז .

      מחק
  2. היי סיגל,
    הדג הזה הפך לכוכב כמעט קבוע אצלנו בשולחן שבת. תודה!
    יעל

    השבמחק
  3. סיגל ערב טוב,
    מתכון פשוט, קל וטעים מאוד.
    תודה רבה.
    אריק

    השבמחק
  4. מתי שמים לשלוש שעות במקרר? לאחר שהנחתי את התיבול או לפני?

    השבמחק
    תשובות
    1. לאחר שהדג מתובל ( לא חייבים אבל זה ממש מוסיף )

      מחק
    2. לאחר שהדג מתובל ( לא חייבים אבל זה ממש מוסיף )

      מחק
    3. אחרי שהוא מתובל להכניס למקרר ל3 שעות ואז לתנור ל20 דק'?

      מחק
  5. אפשר להכין את הדג בפרוסות

    השבמחק
  6. אפשר לקבל מתכון לרוטב?

    השבמחק
  7. אפשר לקבל מתכון לרוטב?

    השבמחק
  8. וואי תודה רבה אחלה מתכון עשיתי ויצא מדהים תודה על המתכון (:

    השבמחק
  9. היי המתכון מתאים גם לסטייק סלומון?

    השבמחק
  10. אפשר חרדל דיז'ון? זה מה שיש לי בבית...

    השבמחק
    תשובות
    1. את/ה מתכוון/נת לגרגרים ? אפשר אבל זה פחות מוצלח :)

      מחק
  11. אפשר דג סלמון קפוא? להפשיר קודם?

    השבמחק
  12. 20 דקות זה המון. מספיק 12 דקות בשביל סלומון . מה אפשר להוסיף בשביל לקבל חריפות?

    השבמחק
    תשובות
    1. 20 דקות זה בול הזמן לקבלת דג עסיסי וטעים אני משתמשת בדג טרי זה חשוב , אפשר להוסיף שבבי צ'ילי או פלפל חריף קצוץ דק לרוטב.

      מחק
  13. אפשר גם לצרטב אותו במחבת??
    ואם כן כיצד ובאיזו מחבת ? רגילה או פסים ?

    השבמחק
  14. שלום סיגל, האם ניתן להחליף את דג הסלמון בדג אחר? אולי מושט? ואם הוא קפוא זה בסדר? תודה רבה :)

    השבמחק
    תשובות
    1. היי עידן , אפשר להחליף את הדג בכל פילה דג אחר דניס, בורי, ומושט , אפשר גם קפוא , למרות שתמיד עדיף טרי הטעם שונה :)

      מחק
  15. 20 דקות זה המון זמן....

    השבמחק
  16. סיגל שלום,
    אנחנו לא אוהבים חרדל האם מרגישים את הטעם שלו ? הוא דומיננטי?
    תודה מראש על התשובה

    השבמחק

אשמח לתגובות :)