Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 14 ביוני 2015

בראוניז פרווה













עוגת בראוניז פרווה עשירה ועסיסית  קלה להכנה, ללא מיקסר וטעימה ביותר, מתאימה לפסח , אני מכינה כל השנה,  הקמח מצה נותן מרקם נהדר לעוגה,  אני אופה בתבנית חד פעמית מאלומיניום (מניסיוני זה נאפה  הכי טוב ) .
חומרים :
150 גרם שוקולד מריר (להמסה)
150 גרם שוקולד מריר קצוץ לקוביות
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח מצה
1/4 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית 
3 ביצים
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 
תבנית 30/25 (חד פעמית קטנה)
לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות בלבד!!!!

אופן הכנה :
חשוב להוסיף את המרכיבים לפי הסדר הבא:
שמים בקערה חסינת חום 150גרם שוקולד ומכניסים למיקרוגל להמסה כ- 3-7 דקות, לבדוק באמצע עד שהשוקולד נמס לחלוטין,
להוסיף את השמן ולערבב ידנית, להוסיף את הסוכר ולערבב ידנית, להניח בצד.
לקצוץ גס את השוקולד המריר בעזרת סכין, ולהניח בצד.
להוסיף לתערובת השוקולד את הביצים , אחת אחת תוך כדי ערבוב ידני עם כף , להוסיף את הקמח מצה, הקקאו ואבקת האפייה,
לערבב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף את השוקולד הקצוץ, לערבב מעט ולהעביר לתבנית, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט ,
לשטח את התערובת בצורה אחידה, לפזר את אגוזי המלך הקצוצים,
לאפות בחום 180 מעלות כ-15 דקות בלבד (גם אם זה נראה לא מוכן ורוטט להוציא מהתנור).
לאחר שהבראוניז התקרר רצוי  לשמור במקרר ,להוציא ולחתוך לקוביות לפני ההגשה.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)