Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 16 ביוני 2015

פסטה ברוטב שמנת פסטו



 פסטה ברוטב שמנת פסטו ומעט שבבי צ'ילי טעימה ומפנקת 
חומרים :
1 חבילה פסטה 500 גרם איזה שרוצים
1 שן שום קטנה כתושה

1 כף גדושה רוטב פסטו

1/4 כפית שבבי צ'ילי (אפשר פחות ואפשר לוותר )
1 כוס חלב
25 גרם חמאה
1/4 כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
1 כפית קורנפלור
1 מיכל שמנת מתוקה (38%) 
50 גרם גבינת מוצרלה / פרמז'ן


אופן הכנה רוטב:
לשים בסיר חמאה להוסיף שום כתוש לטגן כמה שניות, להוסיף חלב ושמנת מתוקה קורט אגוז מוסקט 1/4 כפית מלח, 

1/4 כפית שבבי צ'ילי , 1 כף גדושה רוטב פסטו איכותי, לערבב ולטעום תיבול במידה וחסר מלח להוסיף ,לבשל על אש בינונית / נמוכה 5 דקות, לשים בכוס קטנה 1 כפית קורנפלור גדושה עם 1 כף מים קרים לערבב עד שאין גושים, להוסיף לתערובת השמנת תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך לטעום ולשפר תיבול ולכבות .

לבשל את הפסטה במים רותחים ו-1 כף מלח לפי הוראות היצרן לסנן ולהעביר לרוטב החם לערבב מעט, להעביר לצלחת הגשה  לפזר למעלה גבינת מוצרלה או פרמז'ן ולהגיש חם .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)