Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 17 ביוני 2015

תפוח אדמה בשמנת צ'ילי ופרמז'ן






מתכון מהיר של פרוסות תפוחי אדמה בשמנת עם שבבי צ'ילי ופרמז'ן קל ומהיר להכנה:
3 תפוחי אדמה גדולים לבנים
1 שמנת מתוקה לבישול 10% -15%שומן
1/2 כפית מלח גס
1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס
1/4 כפית פלפל גרוס
3 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת

אופן הכנה :
לשטוף היטב את תפוחי האדמה עם הקליפה לבשל במיקרוגל או על גז עד להתרככות
לחתוך לפרוסות של 1 ס"מ (עם הקליפה) זהירות חם! לסדר על תבנית אפייה (מרופדת בנייר אפייה ) פרוסות צמודות אחת לשנייה לפזר את השמנת לבישול בצורה שווה , לפזר שבבי צ'ילי, מלח גרוס, מעט פלפל גרוס ואת גבינת הפרמז'ן, להכניס לתנור מחומם מראש ל-15 שעה או עד להשחמה להגיש חם .


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)