Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שישי, 12 ביוני 2015

פאדג' שוקולד חלב








פאדג' שוקולד חלב קל טעים ומתוק אוכלים קפוא מהמקפיא (אפשר להחליף את האגוזים בכל אגוז אחר שאוהבים ומתחשק)
ממתק זריז וטעים 10 דקות הכנה ולמקפיא, כשעתיים ואתם מסודרים.

חומרים:
400 גרם שוקולד חלב
1 פחית חלב מרוכז
50 גרם אגוזי לוז קלויים
50 גרם פקאנים  (לא קלוי)
50 גרם אגוזי מלך (לא קלוי)


אופן הכנה:
לשים בקערית למיקרוגל שוקולד חלב ופחית חלב מרוכז,
 להכניס למיקרוגל ל- 1 דקה לערבב עד להמסת השוקולד,  במידה וצריך להכניס לעוד מספר שניות למיקרוגל עד להמסה מלאה .

לרפד תבנית 20/20 או מלבנית חד פעמית (אינגליש קייק) בנייר אפייה,
לשפוך את תערובת השוקולד, לפזר את האגוזים, להצמיד אותם בלחיצה לתערובת
להכניס למקפיא לשעתיים להוציא לחתוך לקוביות קטנות עם סכין טובה ולשמור במקפיא עד להגשה .





Fudge chocolate milk tasty and easy to make ,eat frozen 
 (you can replace any other nuts you love and want)
A quick and delicious candy ,
10 minutes of preparation, two hours in  and freezer and you are set.

ingredients:
400 grams of milk chocolate
1 can of condensed milk
50 g toasted hazelnuts
50 g pecans (not toasted)
50g walnuts (not toasted)


directions:
Microwaveable bowl put, milk chocolate and a can of condensed milk,
 Put in the microwave for 1 minute, to melt the chocolate mix, If the mixture does not melt completely put few more seconds until it melt. 

20/20 Cm dish or English Cake dish, with baking paper,
Pour the chocolate mixture, sprinkle the nuts, pin them by clicking the mix.
Put in the freezer for two hours,
  cut into small cubes with a good knife and keep in the freezer until serving.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)