Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 17 ביוני 2015

עוגיות לוטוס ואגוזים

עוגיות לוטוס ואגוזים 





עוגיות מטריפות עם לוטוס שברי אגוזי פקאן ושוקולד חלב ממכרות וטעימות.

 זה ידוע שאני וממרח לוטוס חברים טובים, אני מסוגלת לחסל את הצנצנת עם כפית בלי שום בעיה, 

מתכון שרקחתי וניסיתי עד שהגעתי למרקם המושלם, 10 דקות עבודה ועוד 12 דקות אפייה, קל להכנה, הבצק נעים ורך, ממליצה בחום והטעם משגע.

עוגיות לוטוס ואגוזים : כוס נפח 200 מ"ל 

חומרים:
3/4 צנצנת ממרח לוטוס
3/4 כוס סוכר חום
1.1/4 כוסות קמח תופח
1 ביצה (L)
100 גרם חמאה רכה
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס

אופן הכנה:
בקערה שמים חמאה רכה, ממרח לוטוס, 3/4 כוס סוכר חום, לערבב עם מטרפה או כף, להוסיף ביצה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף הקמח לערבב עד שהבצק אחיד (לא יותר מידי ), להוסיף אגוזי פקאן קצוצים ושוקולד חלב חתוך גס לערבב קלות.

לחמם תנור ל- 180 מעלות לרפד תבנית של התנור בנייר אפייה.

לקחת כפית גדושה מהבצק ולהניח על התבנית עם רווחים של 2 ס"מ מעוגייה לעוגייה (העוגיות  גדלות באפייה ).

לאפות 10-12 דקות  עד להזהבה להוציא ולהניח לקירור , כשהעוגיות חמות הן מתפרקות לא לגעת עד לצינון מוחלט, לשמור במקרר ולהתענג .










3 תגובות:

  1. הן באמת עוגיות מדהימות ואין ספק שהן חביבות הקהל אצל הילדים שלי (על מי אני עובדת? גם עלי!)

    השבמחק
    תשובות
    1. איזה כיף אני שמחה לשמוע גם אצלנו הן להיט ("חולת לוטוס אנוכי ") תודה רבה

      מחק
  2. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

    השבמחק

אשמח לתגובות :)