Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 17 ביוני 2015

עוגיות לוטוס פקאן ושוקולד חלב









עוגיות מטריפות עם לוטוס שברי אגוזי פקאן ושוקולד חלב ממכרות וטעימות , מתכון שרקחתי וניסיתי עד שהגעתי למרקם המושלם, 10 דקות עבודה ועוד 12 דקות אפייה קל מאוד להכנה, הבצק נעים ורך ממליצה בחום והטעם משגע

חומרים:
3/4 צנצנת ממרח לוטוס
3/4 כוס סוכר חום
1.1/4 כוסות קמח תופח
1 ביצה
100 גרם חמאה רכה
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס

אופן הכנה:
בקערה שמים חמאה רכה, ממרח לוטוס, 3/4 כוס סוכר חום, לערבב עם מטרפה או כף, להוסיף ביצה ולערבב , להוסיף את הקמח לערבב עד שהבצק אחיד (לא יותר מידי ), להוסיף אגוזי פקאן קצוצים ושוקולד חלב חתוך גס לערבב מעט, לחמם תנור ל- 180 מעלות לרפד תבנית של התנור בנייר אפייה , לקחת כפית גדושה מהבצק ולהניח על התבנית עם רווחים של 2 ס"מ מעוגייה לעוגייה (העוגיות  גדלות באפייה ), לאפות 10-12 דקות  עד להזהבה להוציא ולהניח לקירור , כשהעוגיות חמות הן מתפרקות לא לגעת עד לצינון מוחלט, לשמור במקרר ולהתענג .
לפני האפייה



לאחר האפייה 





3 תגובות:

  1. הן באמת עוגיות מדהימות ואין ספק שהן חביבות הקהל אצל הילדים שלי (על מי אני עובדת? גם עלי!)

    השבמחק
    תשובות
    1. איזה כיף אני שמחה לשמוע גם אצלנו הן להיט ("חולת לוטוס אנוכי ") תודה רבה

      מחק
  2. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

    השבמחק

אשמח לתגובות :)