Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 29 ביולי 2015

חמוצים יפנים




חמוצים יפנים כמו שאוכלים במסעדת סוהו בראשון לציון , החמוצים הכי טעימים שיש לא להבהל מכמות הסוכר שיש במתכון אנחנו לא באמת אוכלים את הכל זה הרוטב והוא נשאר בצנצנת מעט ממנו נספג בירקות  (זה לא כמו עוגה שהכל נאכל...). 

לצנצנת של 1 ליטר
1/2 כרוב לבן
2 מלפפונים עם בקליפה
1 גמבה אדומה בינונית
2 גזרים גדולים 
2 כוסות חומץ רגיל
2 כוסות מים
1 כפית מלח
2 כוסות סוכר (כן זה לא טעות)
שומשום קלוי להגשה

אופן הכנה:
לחמם בסיר את החומץ , מים, מלח וסוכר עד שהסוכר נמס,
לחתוך גס את כל הירקות לסדר בצנצנת בצורה צפופה (לשים את הצנצנת על מגבת ) לשפוך את נוזל החומץ, הסוכר והמים כשהוא חם (לא רותח)  לתוך הצנצנת לסגור ולקרר בחוץ לאחר מכן להכניס למקרר, החמוצים מוכנים למחרת , לפני ההגשה יש לפזר שומשום קלוי ולהנות!!!   

****טיפ :לאחר שהירקות נגמרו נשאר המון נוזל בצנצנת ,הוספתי לנוזל עוד ירקות(כמה שנכנס לכיסוי מלא בנוזל) השארתי לילה במקרר לדברי הילדים החמוצים יצאו מאוד טעימים****

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)