Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום חמישי, 23 ביולי 2015

מיץ פסיפלורה גרוס

  

  
פסיפלורה הפרי האהוב על משפחתי יש לו טעם אקזוטי מיוחד ואני אוהבת לשלב אותו בציפויים של עוגות קרות ,
הפרי הטרי ידוע כמכיל רמות גבוהות של ויטמין A ,אשלגן, וויטמין C ,
הפעם הכנתי לי משקה של פסיפלורה גרוס קר ומרענן ונהנתי מכל לגימה.

חומרים לכוס:
4 יחי' פסיפלורה
1 כף מיץ לימון טרי
2 כפיות סוכר
1/4 כוס מים רותחים
1.1/2 כוסות קרח
מג'ימיקס

אופן הכנה:
מסננים את מיץ הפסיפלורה (בעזרת מסננת קטנה) לקערית ,שומרים את הגרעינים.
שמים בכוס 2 כפיות סוכר ומוסיפים 1/4 כוס מים רותחים מערבבים עד להמסת הסוכר מניחים בצד 5 דקות.

במג'ימיקס (משתמשים בכלי שמתאים לגריסת קרח אצלי זה הבלנדר של ריסוק הפירות)
שמים קרח, מיץ לימון, מי הסוכר ומיץ פסיפלורה (ללא הגרעינים), מערבלים היטב (רצוי בפולסים) עד שהקרח גרוס
דק ( בבלנדר שלי יש תוכנית ICE מיוחדת לגריסת קרח) .

מוסיפים את הגרעינים ומוזגים לכוס, מגישים מיד ומתענגים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)