Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 29 ביולי 2015

עוגת ביסקוויטים קלאסית






עוגת ביסקוויטים קלאסית טעם ילדות, עוגה פשוטה וטעימה וכמובן קלה להכנה .
תבנית  פיירקס 30/25 (או  חד פעמית, בינונית עם הדפנות הגבוהות)
חומרים:

1 חבילת בסקויטיום 250 גרם
2 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (כוס חד פעמית שתיה קרה)
1 איסטנט פודינג וניל
1 גבינה לבנה 9%
2 כפות סוכר
להרטבת הבסקוויטים : 1 כפית נס קפה + 1 כוס מים  פושרים +1/4 כוס חלב

לקישוט:
4 קוביות שוקולד לבן
4 קוביות שוקולד מריר

אופן הכנה:
בקערית שמים גבינה לבנה ו-2 כפות סוכר ומערבבים עם כף כדקה.

בקערת המיקסר מקציפים 2 שמנת מתוקה + 1 כוס חלב + איסטנט פודינג וניל לקצף יציב, מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים במיקסר עד שהתערובת אחידה.

בתבנית מלבנית 30/30 מרטיבים בסקוויטים לכמה שניות מכל צד ומסדרים בשיכבה אחידה (שיכבה אחת בלבד), מפזרים מחצית מכמות הקרם ומורחים על כל הבסקויטים בצורה אחידה ,שוב מרטיבים בסקוויטים ומסדרים בשיכבה אחידה על הקרם,
מפזרים את יתרת הקרם על השיכבה השניה של הבסקויטים בצורה אחידה,

מגרדים עם קולפן את השוקולד הלבן ואת השוקולד מריר לקבלת שבבים , מפזרים על העוגה ומכניסים למקרר ל-8 שעות לפחות .










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)