Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 29 ביולי 2015

סלט קולורבי




סלט קולורבי עם בצל לבן ופטרוזיליה קל להכנה מרענן ושונה , הסלט מאוד טעים בגלל צורת החיתוך של הקולורבי ל"גפרורים" או ז'וליינים כלומר לרצועות ארוכות ודקיקות .

חומרים:
2 יחידות קולורבי 
1 בצל לבן קטן
חופן פטרוזיליה 
1/2 לימון גדול
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן 

אופן הכנה:
לקלף את הקולורבי ולחתוך לגפרורים בעזרת מנדולינה או קולפן ז'ולינים (פטנט מעולה צירפתי תמונה) לשים בקערה
לחתוך את הבצל לחצי וכל חצי לרצועות דקות ולהוסיף לקולורבי, לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף לקערה,
לסחוט את הלימון על הסלט, להוסיף מלח ושמן לערבב לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך ולהגיש

***יש אפשרות להוסיף כרפס/סלרי חתוך דק***



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)