Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 5 ביולי 2015

בורגול עם עדשים שחורות


תוספת בריאה ומשביע של בורגול ועדשים שחורות קלה להכנה .


חומרים לסיר קוטר 28
1.1/2 כוסות עדשים שחורות (כוס חד פעמית שתיה קרה)
2 כוסות בורגול גס (לא דק) לשטוף ולסנן מהמים
4 כוסות מים רותחים
4 כפות שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח


אופן הכנה :
להשרות במים רותחים 1 כוס עדשים שחורות עד להכפלת הנפח כ-1/2 שעה לסנן , בסיר לטגן עם 4 כפות שמן  בצל ל עד להזהבה להוסיף 3 שיני שום קצוצות להוסיף את העדשים להוסיף את הבורגול, להוסיף 1 כפית כמון, פלפל שחור,1 כפית מלח (או לפי הטעם) להוסיף 4 כוסות מים רותחים להביא לרתיחה לטעום ולשפר תיבול, להנמיך את האש לכסות את הסיר, לבשל  כ-1/2 שעה בהצלחה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)