Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 29 ביולי 2015

סלט פטרוזליה בצל ירוק וצנונית




סלט רענן, קל להכנה ומאוד טעים, יפה להגשה ובריא מכיל צנונית פטרוזיליה טרייה ובצל ירוק משתלב מצויין עם בשר, ודגים .

חומרים :
 1/2 חבילה פטרוזיליה
4 צנוניות (הבייבי)
1 בצל ירוק
1/2 לימון
1 כף שמן
1/4 כפית מלח
 אופן הכנה :
שוטפים היטב את פטרוזיליה ומיבשים , מפרידים את העלים מהגבעולים ומניחים בקערה (משאירים את העלים שלמים)
קוצצים דק את הבצל ירוק ומוסיפים לפטרוזיליה,  מתבלים בלימון, 1 כף שמן מלח ומערבבים טועמים ומתקנים תיבול במידה וצריך ,מניחים במקרר ל- חצי שעה .
לפני ההגשה רוחצים את הצנוניות ומנקים מגבעולים (לא מקלפים את הקליפה) פורסים את הצנוניות בשלמותן לעיגולים דקים מערבבים עם הסלט ומגישים . 

  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)