Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 26 ביולי 2015

סלט פלפלים בשלושה צבעים







סלט פלפלים מיוחד בעל טעם מעושן חמוץ ומתקתק הוא צבעוני וטעים, אני יודעת שצליית הפלפלים מלכלכת את הגז, אז יש לי טיפ קטן למניעת  הלכלוך אני אישית מכסה את הכיריים  בנייר כסף כשאני שורפת פלפלים, חצילים ושאר ירקות כך הגז נשאר נקי  ולי נשאר הטעם המעושן והמיוחד של הסלט  (צלייה בתנור לא עושה את אותה עבודה)  שנתחיל?

חומרים:
4 פלפלים ירוקים
4 פלפלים צהובים
4 פלפלים אדומים(גמבה)
1 פלפל חריף (לא חובה)
1 שן שום פרוסה
1/2 כוס חומץ/לימון
1 כף שמן
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר

אופן הכנה:
לשרוף על הגז את הפלפלים עד שהקליפה נשרפת מכל הצדדים,
לשים את הפלפלים המוכנים בתוך שקית ניילון ולהמתין עד שיתקררו מעט.
לאחר שהתקררו מקלפים את הקליפה השרופה בתוך הניילון (היא יוצאת בקלות וכל הלכלוך נשאר בתוך השקית )  שוטפת שטיפה קלה 
מנקים את הפלפלים מגרעינים, חותכים את הפלפלים לרצועות ושמים בקערה, מוסיפים את החומץ , שן שום פרוסה, מלח, סוכר טועמים ומתקנים תיבול .










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)