Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 28 ביולי 2015

סלט מטבוחה


סלט מטבוחה מרוקאי פיקנטי וטעים 

 חומרים:
 כ-2 ק"ג עגבניות אדומות
1 פלפל ירוק חריף
3 שיני שום
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שמן
אופן הכנה :
חורצים בעגבניות חתכים בצורת X שמים בקערה ומוזגים עליהם מים רותחים משרים את העגבניות  כ-20 דקות במים הרותחים, מקלפים את העגבניות, בזכות החתכים שעשינו הקליפה מתקלפת במהירות אם לא נעזרים בסכין להסיר אותה,
חוצים את העגבניות המקולפות לחצי וסוחטים מהם את הנוזלים והגרעינים (זה חשוב) חותכים את העגבניות גס ושמים בסיר , מניחים על הגז על הלהבה הבינונית (לא מנמיכים את האש) , מוסיפים כ-1/4 כוס שמן ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים , מוסיפים פלפל חריף חתוך לפרוסות (במידה ורוצים חריפות יתרה לא מנקים את הפלפל החריף מהגרעינים אל פורסים אותו בשלמותו) מוסיפים 3 שיני שום פרוסות, פפריקה, מלח ויתרת השמן, ממשיכים לבשל על אש גבוהה ולערבב על מנת של יישרף , מבשלים עד שמעבירים כף בסיר ונוצר רווח שלא נסגר, הסלט מוכן .














אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)