Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שישי, 14 באוגוסט 2015

פרוסות עגל צלויות מגולגלות עם אספרגוס








פרוסות עגל צלויות מגולגלות עם אספרגוס טרי, רוטב פסטו מיונז ונגיעות צ'ילי יצא טעיםםם ,
הסוד במתכון זה לצלות את הנתח ממש מעט , מספיקה צריבה קלה במחבת לוהט (רצוי פסים) משני הצדדים, גילגול עם אספרגוס והגשה מהירה (אין אפשרות להכין מראש).

חומרים ל-10 יחידות:
פרוסות לשניצל בשר עגל טרי (של אדום אדום)
1 חבילה אספרגוס (דקים לא עבים)
פלפל גרוס
מלח גרוס
1/2 כפית שבבי צ'ילי (או כמה שאוהבים)
1/4 כוס שמן
1.1/2 כפות פסטו איכותי
1 כף מיונז
קיסמי שינים מעץ


אופן הכנה :
לחתוך את האספרגוס ל-3 חלקים שווים , לשים בקערה , לשפוך מים רותחים להוסיף 1 כפית מלח רגיל להניח בצד ל-4 דקות , לשפוך את המים החמים ולשים מים קרים מאוד (לעצירת הבישול)  ולייבש , את האספרגוס היבשים מעבירים למחבת  מוסיפים 1 כף שמן , מעט מלח, ופלפל גרוס (אפשר גם שן של שום כתושה מי שרוצה ) להקפיץ 3 דקות ולהניח בצד (מה שנשאר אני אוכלת או מגישה בצד )

רוטב: מערבבים פסטו ומיונז לרוטב אחיד.

לרחוץ את הנתחים וליבש לחצות לחצי כל נתח , לחמם היטב מחבת פסים או טפלון, להוסיף כף שמן ולפזר בכל המחבת ,
לצלות את הנתחים חצי דקה מכל צד (רק עד שהצבע משתנה מעט )עובדים על אש גבוהה,  מוצאים לצלחת ועובדים מהר (זהירות חם!!) לוקחים נתח בשר מניחים בתוכו אספרגוסים (כמה שרוצים) מגלגלים ותופסים עם קיסם שלא יפתח מניחים על צלחת מפזרים מעל הנתח מלח גרוס , פלפל גרוס, טיפת שמן (אפשר זית) מניחים  בצד קצת מרוטב הפסטו ומגישים מיד ,
הנאה מובטחת .....













תגובה 1:

אשמח לתגובות :)