Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 6 באוקטובר 2015

מרק בצל




מרק בצל קטיפתי וטעים המתכון נעמה ברמר גיסתי (שאפה ומבשלת מעולה!!! ) טעמתי ונדלקתי,
אפשר להגיש בתוך קערת לחם כמו את המרק כאו או ישירות בצלחת, המרק קל להכנה ויפה להגשה.

חומרים :
7 בצלים לבנים גדולים
70 גרם חמאה
1 כוס בירה לבנה
1 כפית מלח
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
2 כפות סוכר
3 כפות קמח
1 שמנת מתוקה 38% (או לפרווה פחית חלב קוקוס )
(אופציה גבינה קשה להגשה כמו פרמז'ן  )

אופן הכנה :
מקלפים את הבצלים חוצים לחצי ואז לרצועות דקות , לשים בסיר את החמאה והבצל ולטגן עד להזהבה או כשהבצל שקוף להוסיף 1 כפית מלח ו2 כפות סוכר, לטגן עוד דקה, להוסיף 2 כפות קמח ולערבב להוסיף בהדרגה מים (בהתחלה מעט בגלל הקמח) ולערבב תוך כדי הוספת המים כ-3/4 סיר גדול 5 ליטר בערך להוסיף בירה ומרק עוף לערבב להביא לרתיחה ולבשל 20 דקות , להוסיף שמנת מתוקה ולבשל עוד כ-10 דקות על אש נמוכה לתקן תיבול ולהגיש חם.
 לגרד גבינה מעל כל צלחת ולהגיש עם לחם איכותי.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)