Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 19 בינואר 2016

ברוסקטה עגבניות בזיליקום ושום









ברוסקטה עם עגבניות בזיליקום שום ושמן זית כמה פשוט ככה טעים רצוי להשתמש בבגט טעים ומשובח בעגבניות בשלות וטעימות (אפשר גם עגבניות שרי בשלל צבעים) שום טרי ובזילוקום רענן 10 דקות עבודה וזה מוכן.


חומרים :
ל- 6-8 פרוסות
בגט איטלקי (אני קונה במאפייה )
או לחם איטלקי
3 עגבניות אדומות ובשלות
1 שן שום כתוש
1/4 כפית מלח
6 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות שמן זית

 אופן הכנה:
חותכים את הבגט/הלחם ( 3 ס"מ ) צולים את פרוסות הבגט במצנם,
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות , מוסיפים שום כתוש,  בזיליקום כתוש, מלח, שמן זית , מערבבים היטב לטעום , לתקן תיבול, להניח חופן עגבניות על הברוסקטות ולהגיש מיד תהנו





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)