Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 6 בינואר 2016

עוגת גבינה קפוצ'ינו




 עוגת גבינה קפוצינו קרה קלה ומהירה  20 דקות עבודה ושעתיים במקפיא ויש לכם עוגת גבינה בטעם קפה חלומית :)

תבנית 24 נשלפת
חומרים:
1 חבילת בישקוטים
3/4 כוס מים רותחים
1 כפית נס קפה
2 כפיות ליקר אמרטו/שוקולד/קפה
1/4 כוס חלב

קרם:
2 שמנת מתוקה 38%
500 גרם גבינה לבנה 5%
3/4 כוס סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כפית גדושה נס קפה נמס

קישוט:
50 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית נס קפה

אופן הכנה:

בצלחת עמוקה לשים 3/4 כוס מים רותחים, 2 כפיות ליקר, 1/4 כוס חלב לערבב , לטבול את הבשקוטים משני הצדדים ולסדר בתבנית 24 ,

קרם: בקערה לשים 500 גרם גבינה לבנה, 3/4 כוס סוכר ושקית סוכר וניל, לערבב עם כף עד להמסת הסוכר

בקערת המיקסר להקציף 2 שמנת מתוקה כפית גדושה נס קפה ואינסטנט פודינג וניל, לקרם יציב, להוסיף את תערובת הגבינה לערבב מעט עד שהקרם אחיד, לשפוך על הבישקוטים , להכניס למקפיא לשעתיים , לגרד שוקולד לבן ולפזר בצדדים (יוצרים חישוק), לפזר עם מסננת דקה את הנס קפה מעל השוקולד הלבן בצורה אחידה.  להגיש ולהתענג :)





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)