Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 10 בפברואר 2016

מקרון








מקרון כל אחד יכול ....... קיבלתי להתנסות את תערובת עוגיית המקרון של חברת המרשלג ,
ביתי אופק שאוהבת לאפות  (התפוח והעץ..... ) הודיעה לי חגיגית שהיא מכינה לבד את המקרונים, התוצאות לפניכם,
מקרונים יפים ומעוצבים במילוי שוקולד לבן וקפה ומקרון שוקולד מריר,
הם טעימים המרקם קצת דחוס לא אוורירי כמו מקרון רגיל ,אבל בהחלט מרגישים שקדים  , אנחנו אהבנו, הם נזללו באותו היום, ההכנה קלה ומהירה יצאו לנו 30 עוגיות סה"כ 15 מקרונים בינונים נהדרים.

חומרים ואופן הכנה לפי הוראות ההכנה שעל גבי השקית  מאוד מדוייק,
השינוי היחידי  שנעשה  השאירה את המקרונים בחוץ לפני האפייה 1/2 שעה (ולא 20 דקות) .

חומרי המילויים ואופן הכנתם:

מילוי שוקולד לבן וקפה :
50 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית נס קפה נמס
2 כפות שמנת מתוקה
אופן הכנה:
בקערית שמים את כל החומרים ומכניסים למיקרוגל כדקה , לאחר 30 שניות מערבבים ובודקים אם השוקולד נמס במידה ולא מכניסים לעוד כמה שניות עד להמסה מלאה, מניחים בצד לרבע שעה.

מילוי שוקולד מריר:
50 גרם שוקולד מריר
1/2 כפית נס קפה נמס
2 כפות שמנת מתוקה
אופן הכנה:
בקערית שמים את כל החומרים ומכניסים למיקרוגל כדקה , לאחר 30 שניות מערבבים ובודקים אם השוקולד נמס במידה ולא מכניסים לעוד כמה שניות עד להמסה מלאה, מניחים בצד לרבע שעה.

שמרתי במקרר
מחיר חבילה 250 גרם 29 ש"ח










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)