Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שני, 28 במרץ 2016

סיגר שוקולד




סיגר שוקולד מטוגן קריספי טעים חם מתוק וממכר הכי חשוב קל להכנה... 

חומרים:
חבילה עלי סיגר
100 גרם שוקולד חלב
להגשה 50 גרם שוקולד מריר ו50 גרם שוקולד לבן

שמן לטיגון עמוק:

אופן הכנה :
ממלאים עלה סיגר בשורה של שוקולד חלב (4 קוביות ) מקפלים בצורת מעטפה, מטגנים בשמן חצי עמוק עם הפתח כלפי מטה . עד להזהבה בשני הצדדים ומגישים.

לקישוט:
להמיס שוקולד לבן ושוקולד חלב במיקרוגל, לזלף מעל הסיגר לפני ההגשה .









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)