Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 6 במרץ 2016

נקניק שוקולד




נקניק שוקולד טעים איכותי ועשיר בטעמים אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא , פינוק מתוק שאפשר להגיש לאורחים ספונטניים או סתם ליד הקפה .

חומרים ל-2 נקניקים (קוטר 5 ס"מ )
400 גרם ביסקוויטים
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
1 כף ליקר אמרטו
100 גרם חמאה
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס אגוזי לוז קלויים ללא קליפה(אפשר מלוחים)

אופן הכנה:
בסיר /קלחת שמים שוקולד, חמאה, חלב, סוכר, ליקר אמרטו , לחמם ולהמיס את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד ל-10 דקות .

לשבור את הביסקוויטים לחתיכות גסות (להכות עם מערוך את האריזה (דרך טובה להוצאת כעסים...) לשים בתוך קערה , להוסיף אגוזי מלך ואגוזי לוז שלמים, לשפוך את תערובת השוקולד על הביסקוויטים לערבב עד שהעיסה אחידה , להמתין 5 דקות , לשים מחצית מכמות התערובת על נייר אפייה בצורת נקניק , לגלגל את נייר האפייה על נקניק השוקולד ולהדק את הקצוות כמו בסוכריה , כך להכין גם את הנקניק השני , להכניס למקפיא ל-6 שעות לפחות , לחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ ולהגיש קפוא (כן קפוא זה נמס בפה ).

*** אפשר ליצור נקניקים ארוכים יותר בקוטר קטן יותר ***












תגובה 1:

  1. פססס :) :)
    אשמח למשלוחה הכי אהובות עלי
    תודה יקירה
    שבת מבורכת

    השבמחק

אשמח לתגובות :)