עוגת ביסקוויטים אישית

עוגת ביסקוויטים אישית קינוח אישי יפהיפה להגשה, מהיר, מתוק, טעים ומפנק .... בציפוי ממרח לוטוס ושוקולד לבן, אי אפשר לעמוד בפיתוי, כל כך פשוט להכנה וללא אפייה , אפשר לזלף כל ציפוי שאוהבים.
עוגת ביסקוויטים אישית :
חומרים ל-10 יחידות (תבניות סיליקון בקוטר 8 ס"מ ):400 גרם ביסקוויטים וניל/קרמל/שוקולד/לוטוס (מה שאוהבים)
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
1 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
1 כפית ליקר אמרטו(לא חובה)
קרם:
1 שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 שקית זילוף
ציפוי:
50 קרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס
אופן הכנה :
בקערה למיקרוגל שמים שוקולד, חמאה, חלב,סוכר, ליקר אמרטו , לחמם במיקרוגל כ-1 דקה לערבב ולהמיס את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד ל-5 דקות .
לשבור את הביסקוויטים לחתיכות גסות בינוניות (להכות עם מערוך את האריזה (דרך טובה להוצאת כעסים...) לשים בתוך קערה, לשפוך את תערובת השוקולד על הביסקוויטים לערבב עד שהעיסה אחידה , להמתין 5 דקות,
להניח כף גדושה מאוד בכל אחת מתבניות הסיליקון ולשטח על פני כל התבנית ליצירת שיכבה אחידה בעובי 1 ס"מ על הדפנות יצרנו קערית, במידה וחסר להוסיף עוד (את מה שנשאר נפזר בהמשך ).להכניס למקפיא עד להכנת הקרם,
אופן הכנה קרם:
בקערה להקצפה נשים: 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, 1 אינסטנט פודינג וניל להקציף עד לקבלת קצב יציב, למלא שקית זילוף, להוציא את תבנית הביסקוויטים מהמקפיא , לזלף קרם לכל תבנית עד לגובה התבנית, לפזר מעט תערובת ביסקוויטים שנשארה ע"ג הקרם בכל תבנית , נכניס למקפיא ל-1 שעה (על מנת שנוכל לחלץ את הקינוח בקלות),
ציפוי מהיר:
בשקית זילוף נשים 50 גרם שוקולד לבן , נחמם במיקרוגל 30 שניות עד להמסה ,
בשקית זילוף נשים 2 כפות ממרח לוטוס נחמם במיקרוגל 30 שניות עד להמסה .
נוציא את הקינוח שייצרנו מתבניות הסיליקון ונניח על צלחת הגשה, נחתוך חור קטן בשקיות הזילוף ונזלף לאורך על גבי הקינוחים בשוקולד לבן ובממרח הלוטוס,
נשמור במקרר מכוסה עד להגשה .
![]() |
למקפיא ל-1 שעה |
יו זה נראה טוב! ורעיוןמעולה..תודהעל המתכון והצילומים שעזרו לי להבין 👌
השבמחקתודה רבה שמחה שאהבת 😍
השבמחקתודה רבה שמחה שאהבת 😍
השבמחקהגשה יפה מאד
השבמחקתודה רבה 😍😍😍
מחק