Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שבת, 4 ביוני 2016

לחם שום





היי לכולם 
המתכון עבר לאתר החדש שלי מוזמנים להיכנס לקישור 
לחצו כאן: לחם שום 

מחכה לכם שם עם המון מתכונים חדשים... 




42 תגובות:

  1. תשובות
    1. לאחר הרידוד והחיתוך? האם להפריד את האצבעות? הן לא נדבקות אחת לשניה לאחר התפחה נוספת ואפיה?

      מחק
    2. כן להעביר את הלחם לתבנית עם רווחים 😍

      מחק
  2. וואו יצא נפלא. תודה רבה

    השבמחק
  3. אפשר להקפיא?

    השבמחק
    תשובות
    1. כן אפשר להקפיא לאחר האפייה לאחר ההפשרה ממליצה לחמם שוב ולמרוח שמן זית ושום לפני ההגשה 😊😊😊

      מחק
  4. כמה יחידות יוצא מחצי ק"ג?

    השבמחק
  5. נראה מושלם !!!
    כמה יח' לערך יוצא מחצי קילו?

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה יוצאים כ-20 יחידות :) (אם עושים אותם קטנים יוצאים יותר כ-2 תבניות

      מחק
  6. מתכון אלוף תודה רבה!!!!

    השבמחק
  7. אילנה מוגרבי ליאון19 ביולי 2018 בשעה 12:31

    מהמם !!!!!!

    השבמחק
  8. סיגל יקרה! תודה רבה על מתכון מושלם!!!!!!! אני הכפלתי את כמות הבצק והייתי יותר נדיבה בכמויות של שמן הזית, השום, מלח ים אטלנטי והבזיליקום בהברשה. יצא מעדן!!!!!!! אלפי תודות!!!

    השבמחק
  9. איזה כיף אני שמחה לשמוע שאהבתם תודה רבה לך :)

    השבמחק
  10. נראה מאד מפתה...

    אני רוצה לצרף את התבנית לתבשיל אחר בתנור, שצריך חום של 180 מעלות.
    זה אפשרי (ורק יקח יותר זמן), או שלא מומלץ?

    תודה

    השבמחק
    תשובות
    1. היי תודה רבה עדיף לאפות בנפרד ... הריחות שלא יתערבבו ...

      מחק
    2. הכנתי, בנפרד. דרש הרבה יותר קמח מבמתכון, אבל יצא מעולה. תודה.

      מחק
  11. במתכון את רושמת לחתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ. אם כך איך הלחמניות מקבלות נפח - עובי? מהתפיחה בלבד? אין צורך לגלגל אותן לגלילים לפני האפייה?

    השבמחק
  12. היי, הן תופחות ואין צורך לגלגל אותם לגלילים ברגע שיוצרים מלבן וחותכים אותם נוצרות אצבעות שום ארוכות

    השבמחק
  13. תודה על המענה המהיר. ננסה ונקווה לטוב

    השבמחק
  14. היי סיגל אני לא נוהגת להגיב למתכונים והפעם הייתי חייבת יצא מדוייק ונפלא תודה

    השבמחק
  15. למה אחרי ההתפחה שאני מורחת את הלחמניות עם השמן זית הן יורדות מגובהן?
    ואחרי הרפיה הן קרספיות יותר מאשר לחמניה?לא שזה לא טעים

    השבמחק
    תשובות
    1. היי אם הלחמניות ירדו מגובהן כנראה שהתפחת אותם יותר מידי, המריחה של השמן צריכה להיות מאוד עדינה , לגבי אחרי האפייה אין לי מושג זה לא קרה לי , הלחמניות מאוד רכות , אולי נאפו לך יותר מידי , אין לי דרך לדעת .... סורי

      מחק
  16. יצא מושלם!!!נראה טוב וטעיםםם !!!!!!!יבורכו ידייך!!

    השבמחק
    תשובות
    1. איזה כיףףף שמחה שאהבת אסמח לתמונה , מוזמנת לשתף בפייסבוק שלי או לתייג אותי באינסטגרם , תודה רבה וחג שמח

      מחק
  17. וואווו יצא לי מושלם

    השבמחק
  18. הי, האם אפשר להכין את הבצק יום קודם ולהקפיא?

    השבמחק
    תשובות
    1. כן אפשר בהחלט לא במקפיא לשים במקרר לתפיחה

      מחק
  19. נראה כל כך מגרה אני הולכת להכין הבזיליקום צריך טרי או יבש?

    השבמחק
  20. מתכונת מאוד טובה ,תודה לך, הכנו ונהננו מארוחה .

    השבמחק
  21. אז אחרי הרבה מתכונים של אצבעות שום שניסיתי זה בהחלט המתכון שיצא לי הכי טוב. רציתי לצלם אבל
    לילדים לא הייתה סבלנות לחכות אז נתתי לכל אחד אצבע ( וגם לי:) ) וכל השאר חוסל תוך דקות אז לא נשאר מה לצלם.
    תודה רבה על מתכון מושלם.

    השבמחק

אשמח לתגובות :)