Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 29 ביוני 2016

סלט כרובית ועשבי תיבול

 




זה לא סלט טבולה עם בורגול !!! קבלו סלט מטריףףף של כרובית, עשבי תיבול, חמוציות וגרעינים, כל כך פשוט להכנה, מנה שאכלתי לפני המון זמן במסעדה בצפון ושחזרתי את הטעמים, הוספתי בצל ירוק, חמוציות וגרעינים, יצא ממש מעדן, לא מרגישים שאוכלים כרובית, משביע טעים וממכר, לתיבול השתמשתי בלימון שמן זית ומלח של מלח הארץ שמגיע במטחנה חדשה יפה ונוחה לשימוש ובמגוון טעמים .


חומרים:
חצי כרובית טרייה
1/4 חבילה פטרוזיליה רחוצה היטב
1/4 חבילה נענע רחוצה היטב
1/4 חבילה כוסברה
2 בצלים ירוקים (החלק הירוק בלבד)
1/2 לימון,
1/4 כפית שטוחה מלח או ( 3 סיבובים של מטחנת מלח)
1/4 כוס שמן זית
3/4 כוס חמוציות
כף גרעיני חמנייה / דלעת/צנוברים/אגוזים

אופן הכנה:
בקערה חסינת חום לשים את הכרובית לשפוך מעל מים רותחים לכיסוי כ-3 דקות, (להרחקת כל מיני "חברים"....) .

לקצוץ דק את הפטרוזיליה, נענע, כוסברה והבצל ירוק לשים הכל בקערה.
לגרד את פרחי הכרובית על פומפייה/מגררת בחלק הגס, להוסיף לקערה, להוסיף חמוציות מלח, מיץ לימון, 1/4 כוס שמן זית לערבב ולטעום לתקן תיבול במידת הצורך, לסדר בצלחת הגשה ולהתענג.

לחסוך בקלוריות : אפשר להוריד את הפיצוחים,
אפשר להוריד/להוסיף עשבי תיבול שלא אוהבים. 








   

3 תגובות:

  1. מהמםםםםםםם!!נראה משולם וטעים. עשית לי חשק להכין....גם עשיר וגם לא משמין. חייבת להכין

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה אהובה ממש טעים ממליצה בחום ❤❤❤

      מחק
    2. תודה אהובה ממש טעים ממליצה בחום ❤❤❤

      מחק

אשמח לתגובות :)