Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שבת, 5 בנובמבר 2016

פיצוחים מתובלים ללא גלוטן





פיצוחים פיקנטים מתובלים הום מייד קריספים וטעימים נשנוש מלוח ממכר וטעים, הכי חשוב קל להכנה! אני אוהבת להכין פיצוחים בבית יש לי שליטה על כמות המלח שאני מכניסה בהם , זה תורם רבות לאורח חיים בריא שאני מנסה לסגל לעצמי ולמשפחתי , במהלך השבוע אנחנו אוכלים המון ירקות ופירות טריים , אוכל מבושל שאני מכינה , כמעט ולא קונה אוכל מעובד , כן לפעמים אנחנו אוכלים ג'אנק פוד אבל באמת שלא הרבה ,מתוקים רק בסופ"ש ושוב רק חומרים איכותיים וטובים,  מידי פעם אני עושה "ניקוי רעלים"  ולא אוכלת פחמימות מעובדות למשך שבוע (בצקים, לחמים קנויים וכד..) לכן כשקיבלתי לנסות את הבירה החדשה ללא גלוטן Schnitzer brau , שמחתי לגלות שחשבו ליצור בירה כזו , לכאלה שלא אוכלים פחמימות ובעיקר לרגישים לגלוטן ה"צליאקים",  אז טעמתי ואהבתי (חייבת לגלות סוד אני לא חובבת אלכהול, במידה ואני שותה בירה זה יהיה שנדי (חצי בירה חצי ספרייט) אז שמחתי לגלות שבבירה ללא גלוטן  אין את המרירות הרגילה , יש הרגשה של אלכוהול קליל ומבעבע, אין קצף והעיקר אין גלוטן אז אם גם לכם יש חברים בני משפחה שסובלים מבעיית הגלוטן ולא יכלו לחגוג עם כוס בירה עד עכשיו או מקיימים אורח חיים ללא גלוטן, זה הזמן לשמח אותם , אם אתם רוצים לפנק אותם עד הסוף תכינו להם את הנשנוש (נטול הגלוטן) האולטימטיבי ליד הבירה , פיצוחים הום מייד ....

חומרים :
150 גרם שקדים לבנים(ללא קליפה) חצויים(לא קלויים)
100 גרם אגוזי קשיו (לא קלויים )
25 גרם גרעיני חמנייה (לא קלויים)
25 גרם גרעיני דלעת (לא קלויים)
3 כפות שמן זית
1 כף שטוחה פפריקה מעושנת
1/2 כפית מלח גרוס
קורט צ'ילי גרוס חריף (או לפי הטעם)
אופן הכנה :
לקלות רק את הקשיו בתנור בחום 180 מעלות ל10 דקות ולקרר ,
במחבת לחמם 3 כפות שמן זית , להוסיף את כל הפיצוחים,שקדים קשיו גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת לערבב כ-2 דקה על אש בינונית עד להזהבה קלה, להוסיף את הפפריקה,צ'ילי גרוס חריף, מלח ולהמשיך לערבב כ -4 דקות לתת לתערובת להתקרר לגמרי (כשהתערובת חמה השקדים לא קריספים זה יסתדר כשיתקרר) ולהגיש .












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)