Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום רביעי, 4 בינואר 2017

פסטה עם ברוקולי אפונה ופסטו





אני אוהבת פסטה בכל צורה, עם תוספת וגם ללא, מוכנה לאכול פסטה לבנה עם מעט מלח ואני מרוצה , אבל!  אם אפשר להוסיף לפסטה ירקות טעימים כמו ברוקולי, אפונה, שום,רוטב פסטו ביתי (מתכון בהמשך) , שמן זית ומעל לגרד גבינת פרמז'ן אז שאני אוותר?, לילדודס הוספתי גם מעט שמנת מתוקה בשביל להעשיר את המנה (הם יכולים להרשות לעצמם את קלוריות נוספות... ) אני אכלתי בלי שמנת ונהנתי מכל ביס! שנתחיל... רגע, ציינתי שממש קל להכין את הפסטה הזו ?

חומרים :
חבילה של פסטה קזרצ'ה ( 400 גרם)
קניתי של שופרסל מעולה
400 גרם ברוקולי טרי חתוך לפרחים
1 כוס אפונה עדינה
3 שיני שום חתוכות דק
3 כפות פסטו ביתי
4 כפות שמן זית
4 כפות שמנת מתוקה 38% ( אפשר יותר )
1/4 כפית מלח
מעט אגוז מוסקט מגורד
50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
אפשר להוסיף מעט שבבי צ'לי לחריפות  הרצויה

אופן הכנה :
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן עם כף מלח , לסנן (בלי לשטוף)
בזמן שהפסטה מתבשלת נחלוט את הברוקולי והאפונה במים רותחים עם מעט מלח ל- 5 דקות, אני אוהבת שהירקות נשארים קריספים במידה ואתם לא תבשלו עוד 3 דקות , לסנן את הירקות ולהניח בצד,

לחמם בסיר טפלון שמן זית להוסיף שיני שום פרוסות , ברוקולי, ואפונה , נטגן כ-1 דקה נוסיף את הפסטו (זה הזמן להוסיף את השמנת מתוקה) מלח ואגוז מוסקט ,  לתת לתערובת לרתוח דקה, נטעם ונתקן תיבול במידת הצורך, להוסיף את הפסטה שבישלנו , לערבב מעט עד שהפסטה קיבלה באהבה את הרוטב הטעים , נעביר לצלחת הגשה , נפזר גבינת פרמז'ן ונתענג 😍

לפרווה אפשר להחליף את השמנת מתוקה ב-6 כפות קרם קוקוס (ולוותר על הפרמז'ן )

מתכון לפסטו ביתי תמצאו כאן






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)