Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שני, 30 בינואר 2017

המבורגר ביתי




המבורגר עסיסי עשוי מנתחים טובים מעדן אמיתי ארוחה טעימה שיש בה הכל חלבון, פחממה, ירקות וכן גם שומן....העיקר שזה ללא תוספות לא רצויות,  מבטיחה לכם זה ממכר! הקצב השכונתי שלנו גבי יודע מה טוב! התערובת לפי המלצתו , ערבבתי נתחי אנטריקוט ונתחי אסדו הוספתי בצל מטוגן וקיבלתי המבורגר עסיסי טעים ומשובח, הילדים והבעל חגגו :) 

חומרים : 7 המבורגרים 200 גרם כל יחידה
850 גרם אנטריקוט
550 גרם אסדו (ללא העצמות)
1 בצל בינוני
2 כפות שמן
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
3/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח
לחמניות עגולות כמספר הסועדים 

תוספות : חסה, בצל לבן, עגבניות, מלפפון חמוץ, קטשופ, מיונז, פטריות טריות מטוגנות, ביצת עין,

צ'יפס בטטה :
1 בטטה גדולה מאוד חתוכה לרצועות לטגן בשמן עמוק וחם עד להזהבה לפזר מלח ולהגיש

אופן הכנה :
מטגנים בצל לבן  עם 2 כפות שמן עד להזהבה , להוריד מהגז ולקרר לגמרי .

כשהבצל קר ! נוסיף אותו לתערובת הבשר, נתבל בפלפל שחור גרוס, מלח, ואבקת סודה לשתייה, לערבב היטב ולחלק ל-7 יחידות ליצור המבורגר עגול בצורה  ידנית, או בעזרת רינג  .

לחמם היטב מחבת פסים או סיר טפלון , 
כשהמחבת חמה מאוד להוסיף מעט שמן  ולטגן את ההמבורגר למידת העשייה הרצויה לכם .

להכין את הלחמנייה עם התוספות שאתם אוהבים לשים את ההמבורגר ולהגיש חם :)

טיפ: ריפדתי את הגז בנייר כסף לפני הצלייה .
צליתי את ההמבורגרים בסיר טפלון גבוהה כך שהשמן נשאר בסיר ולא פרץ החוצה (פחות לכלוך)
ההמבורגר טעים גם למחרת לאחר חימום במיקרוגל (הופתעתי לטובה).









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)