Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום חמישי, 5 בינואר 2017

עוגיות פיצוחים






עוגיות פיצוחים קריספיות  וממכרות ב-10 דקות הכנה, ללא גלוטן מזהירה מראש זה ממכר!! מה שחשוב זה לדייק בכמות הכללית של הפיצוחים כלומר להגיע לסה"כ 250 גרם פיצוחים, יש אפשרות להכין רק עם שקדים המתכון כאן   תהנו :)

חומרים :
כ-35 עוגיות
צריך לדייק בכמויות 
80 גרם שקדים פרוסים
100 גרם פקאנים חצויים ומקולפים
20 גרם שומשום 
25 גרם גרעיני חמנייה (ללא קליפה ולא קלויים)
25 גרם גרעיני דלעת (ללא קליפה ולא קלויים)
1 חלבון (לבן)
1/2 כוס סוכר  לבן

אופן הכנה:
בקערה שמים חלבון וסוכר , מערבבים מעט עם מזלג כחצי דקה ,
להוסיף את תערובת הפיצוחים, לערבב בעדינות עד שהכל מצופה בבלילה (מקבלים תערובת קצת דביקה ולחה) ,

מניחים נייר אפיה על גבי תבנית, בעזרת כפית לוקחים מהתערובת ומניחים על נייר האפייה, 

אין צורך במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה (הכמות שנכנסת לתוך כפית היא הגודל הרצוי של העוגיות)

אופים בחום 180  מעלות כ-15-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות .
מוצאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמוצאים אותם מהתבנית (כשהם חמות הן עלולות להתפרק) זהירות ממכר!!!!






תגובה 1:

  1. הכנתי אותם סיגלוש - זה מושלם , תודה

    השבמחק

אשמח לתגובות :)