Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שני, 6 בפברואר 2017

קציצות עוף בעשבי תיבול






קציצות עוף עם טחינה ועשבי תיבול, עסיסיות וטעימות אי אפשר להפסיק לאכול אותם תכינו סלט ירקות , רוטב טחינה ואתם מסודרים .

חומרים
500 גרם עוף/הודו טחון
1 בצל גדול מגורד גס
1/4 חבילה פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
1/4 חבילה כוסברה שטופה וקצוצה דק
1/4 חבילה נענע (עלים בלבד) שטופה וקצוצה
2 כפות פירורי לחם
1 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 ביצה
1/2 כפית גרדת לימון (רק הקליפה)

אופן הכנה :

לשים את כל המרכיבים בקערה ולערבב היטב, התערובת קצת דביקה זה בסדר,

לחמם מחבת פסים או טפלון לשים 2 כפות שמן לחמם היטב את המחבת,
לקחת  כף שטוחה מתערובת הקציצות , ולהניח במחבת , לטגן על אש בינונית עד שרואים שהעוף משנה את צבעו ללבן בקצוות , הופכים ומטגנים בצד השני אפשר להוסיף עוד כף שמן למחבת אם יש צורך (בגלל הציפוי במחבת הטפלון/הפסים הקציצות לא נדבקות ואין צורך לטגן בהרבה שמן)  להוציא מהמחבת ולהגיש חם עם רוטב טחינה ליד













אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)