Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 23 באפריל 2017

עוגת גבינה אפויה






עוגה גבינה מתכון של אמא שלי מרגו כמובן, קלה מאוד להכנה וטעימה טעימה יש לה מרקם אורירי קל ונמס בפה .

חומרים :
תבנית קפיצית 28
6 ביצים
2 קופסאות גבינה 5% (סה"כ 500 גרם )
2 שמנת חמוצה (סה"כ 400 גרם)
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
3 כפות קורנפלור (גדושות)
1.1/2 כוסות סוכר
 לציפוי :
1 שמנת מתוקה
1 איסטנט פודינג
1 כוס חלב

אופן הכנה :
 מפרידים את החלבונים והחלמונים לקערות .
לקערת החלמונים מוסיפים 3/4 כוס סוכר,2 קופסאות גבינה לבנה 5%
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל , 3 כפות קורנפלור, שמנת חמוצה ומקציפים .

בקערה נפרדת מקציפים את החלבון עם ה - 3/4 כוס סוכר שנותר
מוסיפים את האינסטנט פודינג שנשאר .

מאחדים את שני התערובות ביחד בתנועת קיפול .
שופכים את התערובת לתבנית האפייה ,מחממים תנור ל-180 מעלות
מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית מלבנית של התנור ממלאים את התבנית במלבנית במים (אפשר לעשות זאת בתוך התנור)ובכך אנחנו יוצרים בן מארי ואופים כ-45 דקות במידה והעוגה מתחילה להשחים מניחים עליה נייר אפיה .
העוגה מוכנה כשקיסם ננעץ בה ויוצא נקי מקררים.
ציפוי :
מקציפים שמנת מתוקה 1 אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב לקצף יציב , מצפים את העוגה ושומרים במקרר כ-8 שעות לפני ההגשה .
העוגה בתוך המי






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)