Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 20 באוגוסט 2017

פיצוחים תוצרת בית








פיצוחים פיקנטיים מתובלים הום מייד קריספים וטעימים נשנוש מלוח ומטריף, הכי חשוב קל להכנה! אני אוהבת להכין פיצוחים בבית יש לי שליטה על כמות המלח שאני מכניסה בהם , זה תורם רבות לאורח חיים בריא שאני מנסה לסגל לעצמי ולמשפחתי , במהלך השבוע אנחנו אוכלים המון ירקות ופירות טריים , אוכל מבושל שאני מכינה , כמעט ולא קונה אוכל מעובד , כן לפעמים אנחנו אוכלים ג'אנק פוד אבל באמת שלא הרבה, מתוקים רק בסופ"ש ושוב רק חומרים איכותיים וטובים,  אבל הזוגי שלי אוהב נשנושים (בינינו הוא גם יכול להרשות לעצמו איזה כיף לו..), במיוחד בקיץ ליד בירה קרה אחרי ריצה טובה  (הוא מרשה לעצמו לנשנש לאחר שהוציא המון אנרגיה) כשאני רוצה לפנק אותו אני מכינה לו את הנשנוש האולטימטיבי ליד הבירה , פיצוחים תוצרת בית ... זהירות ממכר! .


חומרים :
150 גרם שקדים לבנים(ללא קליפה) חצויים(לא קלויים)
100 גרם אגוזי קשיו (לא קלויים )
25 גרם גרעיני חמנייה (לא קלויים)
25 גרם גרעיני דלעת (לא קלויים)
3 כפות שמן זית
1 כף שטוחה פפריקה מעושנת
1/2 כפית מלח גרוס
קורט צ'ילי גרוס חריף (או לפי הטעם)
אופן הכנה :
לקלות רק את הקשיו בתנור בחום 180 מעלות ל10 דקות ולקרר ,
במחבת לחמם 3 כפות שמן זית , להוסיף את כל הפיצוחים,שקדים קשיו גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת לערבב כ-2 דקה על אש בינונית עד להזהבה קלה, להוסיף את הפפריקה,צ'ילי גרוס חריף, מלח ולהמשיך לערבב כ -4 דקות לתת לתערובת להתקרר לגמרי (כשהתערובת חמה השקדים לא קריספים זה יסתדר כשיתקרר) ולהגיש .









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)