Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שני, 18 בדצמבר 2017

לביבות בטטה



 הכנתי  לביבות מלוחות עם בטטה וגבינות, לא רק מתוקים בחנוכה, כמובן שהן נהדרות גם לכל השנה לארוחת בוקר או ערב מפנקת, הן קלות להכנה ולאכול אותן חמות יש מהמחבת זה מעדן .

כמה קטנות לפני ההכנה:
* הכי חשוב (מבחינתי) לרפד את הגז בנייר כסף למניעת לכלוך....
* רצוי לטגן במחבת טפלון .
* לאחר הכנת התערובת אני מטגנת לביבה אחת וטועמת במידת הצורך מתקנת תיבול .
* לטגן בחום בינוני,  בשמן חם (לא חם מידי ) .
* בגמר הטיגון רצוי להעביר את הלביבות לצלחת עם נייר סופג .



לביבות בטטה וגבינות:
חומרים ל-14 לביבות
1 בטטה גדולה מקולפת ומגורדת גס
1 בצל ירוק
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
100 גרם מוצרלה
50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
100 גרם גבינת חמד
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה , לחמם שמן במחבת (רצוי טפלון ) (בערך 1 ס"מ גובה שמן ) ולטגן את הלביבות עד להזהבה להפוך ולטגן בצד השני להוציא ולהתענג אפשר להגיש עם שמנת חמוצה בצד .




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)