Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 19 בדצמבר 2017

לביבות תרד וגבינות







לביבות תרד וגבינות , הכנתי מקבץ לביבות קצת אחרות ,אני מאוד אוהבת שילוב של תרד וגבינות ערבבתי טיגנתי והתענגתי על כל ביס לביבות משגעות כאן תמצאו לביבות מלוחות עם בטטה וגבינות 


כמה קטנות לפני ההכנה:
* הכי חשוב (מבחינתי) לרפד את הגז בנייר כסף למניעת לכלוך....
* רצוי לטגן במחבת טפלון .
* לאחר הכנת התערובת אני מטגנת לביבה אחת וטועמת במידת הצורך מתקנת תיבול .
* לטגן בחום בינוני,  בשמן חם (לא חם מידי ) .
* בגמר הטיגון רצוי להעביר את הלביבות לצלחת עם נייר סופג .


לביבות תרד וגבינות
חומרים ל-15 יחידות
2 כוסות דחוסות תרד (בלדי עלים בלבד ) שטוף היטב וקצוץ גס
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח
1/2 גביע שמנת חמוצה 15% (100מ"ל)
100 גרם גבינת חמד
50 גבינה צהובה
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה

אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה , לחמם שמן במחבת (רצוי טפלון ) (בערך 1 ס"מ גובה שמן ) ולטגן את הלביבות עד להזהבה להפוך ולטגן בצד השני להוציא ולהנות .






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)