Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום ראשון, 17 בדצמבר 2017

בלינצ'ס תותים






בלינצ'ס במילוי שמנת ברוטב תותים, קל להכנה טעים ויפהיפה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד להגשה, רוטב התותים נותן צבע וטעם למנה קצת אבקת סוכר וזה חלומי.... 

חומרים לבלינצ'ס (18 יחידות):
2 כוסות קמח (250 גרם)
3 ביצים
1.1/4 כוס חלב
3/4 כוס מים
40 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה :
לשים את כל החומרים בקערה ולערבב לבלילה חלקה, לתת לתערובת לנוח כ-חצי שעה במקרר.


מלית:
1 גביע שמנת חמוצה של פעם27% (200 מ"ל)
1 כף סוכר גדושה
1 שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 כוס חלב

1 חבילת תותים
מעט אבקת סוכר להגשה

בלינצ'ס אופן הכנה :
לחמם מחבת בקוטר 24 ס"מ רצוי טפלון לשמן מעט עם חמאה , יוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה ומסובבים את המחבת כך שהבלילה מתפזרת לצדדים בצורה אחידה ממתינים כ-1 דקה והופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט, מוצאים ומניחים על גבי צלחת, כך מכינים את כל הבלינצ'סים.

לי יש מכשיר מיוחד להכנת בלינצ'סים זה מהיר וקל יותר הבלינצ'סים יוצאים בעובי אחיד  ואין צורך לשמן .


קרם אופן הכנה :
בקערה קטנה לערבב שמנת חמוצה וכף סוכר.
להקציף במיקסר שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב עד לקבלת קרם יציב להוסיף את השמנת ולהקציף עד לקבלת קרם אחיד. לשמור בקירור .

רוטב תותים:
1 חבילת תותים טריים שטופים וחתוכים לקוביות
2 כפות שטוחות סוכר
2 כפות מים

אופן הכנת הרוטב :
בקערה לערבב תותים חתוכים, 2 כפות סוכר ו-2 כפות מים לערבב מעט ולהניח בצד 


הרכבת הבלינצ'ס:
לוקחים בלינצ'ס מטוגן מניחים במרכזו 2 כפות קרם סוגרים את הבלינצ'ס כמו מעטפה או מלבן מפזרים מעל מעט אבקת סוכר , ויוצקים כף מרוטב התותים מגישים מיד.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לתגובות :)