Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יום שלישי, 3 באפריל 2018

חיתוכיות קוקוס ושוקולד




קוביות קטנות של עונג צרוף ב-10 דקות הכנה ללא אפייה , זה פרווה,, כשר לפסח והכי חשוב טעים קל ומהיר להכנה ,סוג של ממתק באונטי, שילוב מנצח של שוקולד וקוקוס, יש המון וריאציות לחיתוכיות שוקולד קוקוס זו הגירסה שלי ...

חומרים: תבנית 25/20
כ-50 קוביות קטנות
ביסקוויטים/עוגיות יין 380 גרם
1 פחית קרם קוקוס (400 מ"ל)
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם קוקוס
3/4 כוס סוכר 120 גרם

אופן הכנה בסיס:
לשבור את הביסקוויטים / עוגיות יין (אני מכניסה את האריזה סגורה לתוך שקית נקייה ומכה  עם המערוך.... ) לפירורים בינוניים,

בקערית למיקרוגל לשים 3/4 כוס קרם קוקוס (125 מ"ל)  עם 100 גרם שוקולד מריר לחמם כחצי דקה עד שהחלב קוקוס חם,  להוציא ולערבב  עד לקבלת קרם חלק,

לשפוך את הקרם על הביסקוויטים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה .

לרפד תבנית עם נייר אפייה, ולשטח את תערובת הביסקוויטים בצורה אחידה.

אופן הכנה קוקוס:
בקערה למיקרוגל לשים 200 גרם קוקוס, 1 כוס קרם קוקוס (190 מ"ל ), 3/4 כוס סוכר, לערבב ולהכניס לחימום עד שהסוכר נמס כ 1 דקה מקבלים עיסה לחה , משטחים על הביסקוויטים בצורה ישרה.

קרם שוקולד:
בקערית למיקרוגל לשים 150 גרם שוקולד מריר , 1/2 כוס (85 מ"ל)  קרם קוקוס, לחמם במיקרוגל עד שהחלב קוקוס חם  לערבב עד לקבלת רוטב אחיד, לשפוך על קרם הקוקוס לפזר את השוקולד על גבי הקוקוס (אפשר להזיז מצד לצד את את התבנית או פשוט למרוח עם סכין או פלטה ) לשמור במקפיא, לפני ההגשה להוציא מהמקפיא כ- 10 דקות ולחתוך לקוביות עם סכין גדולה (אפשר לחמם מעט את הסכין במים רותחים לנגב ולחתוך צורת חיתוך גיליוטינה מניחים ולוחצים ) .

אני שומרת במקפיא את הקוביות ומגישה חצי קפוא זה מפשיר בדקות וממש טעים קר 





קוביות לאחר חיתוך יצאו מהמקפיא השוקולד קפוא

3 תגובות:

  1. מכינה לערב חג שני. מעולה. תודה

    השבמחק
  2. תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.

    השבמחק

אשמח לתגובות :)